Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Extern - Nouriel Roubini explica de ce Donald Trump pune in pericol securitatea lumii

Publicat:

Istoria anilor 1920-1930, reaminteste cunoscutul economist intr-o analiza pentru "", a aratat ca izolationismul si protectionismul au condus la razboi. va ceda acestei tentatii, subliniaza economistul citat, Donald Tr

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Petiție publica pentru a declara drept persoane indezirabile pe Herman von Hebel, Victoria Henley și Nona Tsotsoria: „Pun in pericol securitatea RM”

08:45, 19.04.2024 - O petiție publica a fost inițiata pentru declararea lui Herman von Hebel, Victoria Henley și Nona Tsotoria, membri ai Comisiei Pre-Vetting, ca persoane indezirabile. „Realizeaza acțiuni care pun in pericol securitatea și ordinea publica din RM”, se arata in cerere.

Pericol pentru padurile patriei: confiscarea camioanelor, scoasa din Codul Silvic! Cum explica autoritatile

11:30, 12.04.2024 - O modificare din Codul Silvic a scandalizat ONG-urile ce apara padurile patriei. Articolul ce prevede confiscarea camioanelor care transporta ilegal materiale lemnoase a fost scos. Activiștii de mediu impreuna cu cei 20.000 de semnatari ai unei petiții solicita reintroducerea acestei masuri. Confiscarea…

David Cameron pune presiune pe Washngton: SUA pun securitatea occidentala in pericol intarziind ajutorul pentru Ucraina

22:25, 08.04.2024 - SUA risca securitatea occidentala intarziind ajutorul pentru Ucraina, va avertiza ministrul de externe britanic David Cameron cu prilejul unei vizite la Washington, relateaza luni DPA, potrivit Agerpres.

David Cameron avertizeaza ca SUA pun in pericol securitatea occidentala daca intarzie ajutorul pentru Ucraina

17:45, 08.04.2024 - SUA risca securitatea occidentala intarziind ajutorul pentru Ucraina, va avertiza ministrul de externe britanic David Cameron cu prilejul unei vizite la Washington, relateaza luni DPA, potrivit Agerpres. 

Invinuirea Ucrainei pentru atacul terorist de la Moscova pune in pericol securitatea Rusiei (ISW)

14:55, 26.03.2024 - Kremlinul pare sa fi acordat prioritate valorii strategice de a da vina pe Ucraina pentru atacul din 22 martie la Primaria din Crocus, fața de potențialele riscuri de securitate interna și de victimele civile rezultate din eșecul sau de a aborda eficient amenințarea terorista din interiorul granițelor…

Milenialii, cea mai bogata generatie din istoria lumii

06:20, 02.03.2024 - Un urias transfer de avere pe parcursul urmatorului deceniu va face ca generatia milenialilor sa fie „cea mai bogata generatie din istorie”, potrivit unui raport al Knight Frank, scrie CNBC, citat de Ziarul Financiar.

Una din cinci dintre speciile migratoare ale lumii se afla in pericol de dispariție – raport ONU

11:50, 12.02.2024 - Mai mult de o cincime dintre speciile migratoare din lume risca sa dispara ca urmare a schimbarilor climatice și a invadarii habitatelor de catre oameni, potrivit primului raport al Națiunilor Unite despre animalele migratoare, publicat luni, informeaza Reuters.

Interviul momentului la Culisele Statului Paralel. Nicolae Ciuca, fața in fața cu Anca Alexandrescu! Este Romania in pericol, cum spune șeful Armatei?

07:35, 10.02.2024 - Nicolae Ciuca explica ce șanse sunt sa fie reintrodusa Armata obligatorie in Romania și cat ne putem baza la razboi pe o armata de voluntari. Eroul Scorpionilor Roșii face o radiografie la rece interviului exploziv dat de Vladimir Putin jurnalistului lui Trump.Este Romania in pericol cum spune șeful…


Ce parere ai despre aceasta stire?