Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV! Mirela Chirilă: «Laurette a născut o fetiţă sănătoasă! Proaspătul tătic e în al nouălea cer»

Publicat:

a devenit mamica astazi in jurul orei 10.30. Ea a adus-o pe lume, prin cezariana, pe micuta .

Laurette a nascut la o clinica particulara din Bucuresti. Fetita cantareste 3, 200 de Kg si este perfect sanatoasa.

"Suntem foarte fericiti, toata familia a asteptat acest moment. Laurette a nascut o fetita sanatoasa! Proaspatul tatic e in al noualea cer", ne-a declarat , cumnata lui Laurette.

"Laurette este foarte fericita ca a devenit mamica. Nu stiu daca Mihai a filmat nasterea…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetita de doi ani din București a cazut de la etajul intai al unui bloc. S-ar fi urcat pe pervaz in joaca

14:35, 15.04.2024 - O fetița de doi ani din Capitala a ajuns, luni, la spital, dupa ce a cazut pe fereastra, de la etajul intai al blocului in care locuiește. Micuța s-ar fi urcat pe pervaz in joaca, scrie news.ro. Cand au ajuns salvatorii la caz, fetița era conștienta și a fost dusa la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”…

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Gheorghe Tinca a murit. Fostul ministrul al apararii avea 82 de ani

16:50, 11.04.2024 - Gheorghe Tinca, ministrul apararii in perioada 6 martie 1994 - 12 decembrie 1996, a murit, a anunțat Ministerul Apararii Naționale. Fostul demnitar avea 82 de ani.Nascut pe 21 septembrie 1941, la București, Gheorghe Tinca a fost fost ministru al apararii in Cabinetul Vacaroiu.„Ministerul Apararii Naționale…

Leon Danaila sau cum a reușit un academician sa traiasca frumos in viața

11:45, 24.03.2024 - „O lupta-i viața, deci te lupta Cu dragostea de ea, cu dor Oricare-ar fi sfarșitul luptei Ramai sa lupți ca ești dator” – George Coșbuc Am citit admirabila carte semnata de Acad. Prof. dr. Leon Danaila intitulata „Secretul longevitații creierului”, ed. Bookzone, București, 2023. Pomenitul autor e fiu…

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.


Ce parere ai despre aceasta stire?