Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ecodava condamnă defrișările ilegale de copaci

Publicat:

președintele asociației Ecodava condamna acțiunile ilegale ale agentului economic care a defrișat mai mulți copaci de pe drumul Goian-Criuleni. {{558474}},, Sint de parere ca astfel de ilegalitați la noi sint foarte multe. Foarte mulți agenți economici, comercianți cred ca le aparține terenul și daca nu-i vede nimeni pot sa faca ce doresc ei. La ziua de astazi, urmeaza organele compe

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

H&M și Zara, in centrul unui scandal imens: sunt acuzate de implicare in defrișarile ilegale

10:21, 13.04.2024 - Potrivit unui raport publicat de ONG-ul Earthsight, bumbacul certificat pentru durabilitate folosit de H&M și Zara provine din plantații care sunt de mult timp investigate pentru corupție și taieri ilegale de paduri.

Garda de Mediu intensifica masurile impotriva arderii ilegale a vegetației uscate

08:00, 12.04.2024 - Garda de Mediu Bacau intensifica masurile impotriva arderii ilegale a vegetației uscate, subliniind riscurile majore și consecințele grave pentru mediu și societate. Conform comunicatului emis astazi, arderea necontrolata a vegetației uscate pe terenurile arabile, pajiști permanente și siturile Natura…

Cum au reușit hoții de lemn sa pacaleasca sistemul SUMAL facut sa depisteze defrișarile ilegale

11:16, 09.04.2024 - Autoritațile spera sa-i prinda pe hoții de lemn cu ajutorul inteligenței artificiale. Deși de cațiva ani funcționeaza sistemul SUMAL, care ar trebui sa supravegheze transporturile de lemne, hoții tot au gasit modalitați sa taie ilegal din padure chiar daca se inregistreaza in sistem.

Noul Cod silvic, criticat de organizațiile de mediu. „Sute de mii de hectare cu paduri, suprafața cumulata a Capitalei și a județului Cluj, vor putea fi taiate definitiv”.

10:25, 22.03.2024 - Noul Cod silvic, aprobat joi de Guvern, este criticat vehement de organizațiile de mediu. Crește riscul defrișarilor ilegale. „Va legaliza construcțiile ilegale din paduri și defrișarea fara consecințe”, avertizeaza organizațiile de mediu.

Franța, prima țara care garanteaza dreptul la avort: o datorie morala fata de femeile mutilate de avorturi ilegale

09:36, 05.03.2024 - Franta a devenit, luni, prima tara din lume care a inscris explicit in Constitutia sa dreptul la intreruperea voluntara a sarcinii, spre marea nemultumire a Vaticanului si spre deosebire de numeroase alte tari unde acest drept este ingradit, informeaza AFP.

Trei femei din Etiopia, depistate in judetul Constanta in situatii ilegale. Ce masuri au luat politistii de la Imigrari

16:10, 16.02.2024 - Trei persoane, din Etiopia, au fost depistate astazi in situatii ilegale de politistii de imigrari din Constanta, in toate cazurile fiind emise decizii de returnare. Potrivit IGI, la data de 16 februarie a.c., politistii de imigrari din cadrul Serviciului pentru Imigrari al Judetului Constanta, in cooperare…

Taieri ilegale de copaci la Calarași

19:25, 10.02.2024 - Inspectorii de mediu din Calarași, in urma inștiințarii telefonice parvenite de la inspectorul de sector al IP Calarași, au gasit pe teritoriul primariei Nișcani, un cetațean care a comis taierea ilicita a 23 arbori de specia arțar și ulm. Masa lemnoasa taiata ilegal va fi luata la evidența APL Nișcani.…

Continua defrisarile ilegale de padure si transportul fraudulos de lemne! Vezi aici cu ce s-au coinfruntat politistii buzoieni!

06:00, 08.02.2024 - Zilele acestea polițiștii din cadrul Secției de poliție rurala Cislau au desfașurat actvitiați de prevenire și sancționare a neregulilor la regimul silvic. In cadrul activitaților, polițiștii au depistat pe Dj103P, in Chiojdu, un barbat de 27 de ani, din Prahova, care transporta material lemnos cu autoutilitara.


Ce parere ai despre aceasta stire?