Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dupa ce a vazut-o pe Pamfile in bratele lui Maxim, stelistul Gabi Matei s-a consolat cu o fosta concurenta de la "Burlacul"

Publicat:

gabi matei a avut in trecut o relatie cu , peste care se pare ca a trecut cu greu. Dupa ce a vazut-o pe bruneta in compania lui , sportivul s-a consolat cu , o fosta concurenta la show-ul “Burlacul&". Imediat dupa ce a fost vazuta in compania fotbalistului de la , , au aparut zvonuri potrivit carora fostul ei iubit, stelistul Gabi Matei, s-a cuplat cu o fosta concurenta de la “Burlacul&".
Chiar daca intre fosta asistenta si stelist nu a mai ramas decat…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bia Khalifa are probleme cu legea. Ce fapte a comis fosta concurenta iUmor

12:25, 27.04.2024 - Bia Khalifa, fosta concurenta iUmor, are acum probleme cu legea. Tanara in varsta de 24 ani a fost implicata in mai multe conflicte de-a lungul anilor și a mai avut probleme cu legea și in trecut.

Cum vrea sa fenteze Rica Raducanu concurența, cu afacerea de pe litoral, in 2024: ”Lucram la prețuri!”. Marea lui dezamagire EXCLUSIV

20:35, 08.04.2024 - Rica Raducanu se pregatește intens pentru noul sezon estival, astfel ca și in aceasta vara, in 2024, iși va intampina turiștii cu o ciorba calda, pe terasa lui din Neptun. Fosta mare glorie a echipei Rapid ne-a explicat cum spera sa reușeasca sa țina prețurile cat mai jos, pentru a atrage clientela,…

Cat de mult s-a schimbat Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul. Cum arata acum tanara mamica

13:35, 05.04.2024 - Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul, a trecut printr-o schimbare radicala la aproximativ trei ani de cand a aparut pe micile ecrane ale publicului. Este o femeie implinita și fericita cu o familie minunata.

Ipostaza emoționanta in care a fost surprinsa Gabriela Pițigoi de la Mireasa, sezonul 6, alaturi de fiul ei și al lui Valentin. Fosta concurenta radiaza de fericire / FOTO

17:51, 01.03.2024 - Gabriela Pițigoi și Valentin, foști conucrenți in sezonul 6 Mireasa, au devenit parinți de curand. Recent, tanara a facut publica o fotografie in care apare alaturi de micuțul ei, Tudor Gabriel. Ipostaza emoționanta in care au fost surprinși cei doi. 

Razbunarea rușilor la Campia Turzii! Au dat in șomaj 230 de oameni! Cum s-au ”jucat” rușii cu activele fostului combinat?

13:15, 17.02.2024 - Așa dupa cum v-am anunțat in cursul zilei de ieri, societatea Industrial Steel Wires Campia Turzii SRL le-a dat preavizele de concediere celor 234 de angajați, atația cați au mai ramas pe vechea platforma industriala a combinatului metalurgic, preluat de ruși și apoi pus pe butuci. Citește și: Peste…

Imagine rara cu Alexia Eram și bunica sa! Cat de mult seamana fosta concurenta de la America Express cu aceasta / FOTO

13:00, 15.02.2024 - Alexia Eram este extrem de activa in mediul online, mai ales in urma participarii la America Express. De curand, frumoasa iubita a lui Mario Fresh și-a uimit fanii cu ultima postare, iar asta pentru ca s-a fotografiat alaturi de bunica sa. Iata cat de bine seamana cele doua!

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, patru ani de relație! Mesajul emoționant postat de fosta concurenta de la America Express: „Tu ești fericirea mea” / FOTO

14:00, 14.02.2024 - Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au ajuns la un moment deosebit in viața lor de cuplu și anume patru ani de la inceputul relației lor. Intr-un gest emoționant și plin de dragoste, artista a impartașit un mesaj special pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?