Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DOLIU în teatrul românesc. A murit o mare actriţă a scenei noastre. Milioane şi milioane de fani au iubit-o

Publicat:

, cea care a fost o actrita fara pereche a scenei romanesti, a murit, sambata, la varsta de 88 de ani. Vestea trista, confirmata de Teatrul de Comedie. Artist a fost maritata cu actorii și . Colegii care au jucat alaturi de ea in piese de renume isi amintesc de marea […] The post DOLIU in teatrul romanesc. A murit o mare actrita a scenei noastre. Milioane si milioane de fani au iubit-o first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in teatrul romanesc: Un iubit actor care juca in piese pentru copii a murit!

16:25, 07.05.2024 - Actorul Ion Gheorghe Arcudeanu a murit, acesta urmand sa fie inmormantat miercuri, la ora 15,00, la Cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti. Potrivit unui anunt postat de Teatrul Ion Creanga pe pagina de Facebook, trupul neinsufletit al actorului este depus la Capela Cimitirului Sfanta Vineri, unde i…

Doliu in fotbalul romanesc: A murit un fost patron de club din Superliga - Era considerat cel mai excentric finanțator

19:30, 21.04.2024 - Este  zi de doliu in fotbalul romanesc, deoarece Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național, a incetat din viața. Vestea trista a decesului sau a fost anunțata public de Liga Profesionista de Fotbal. In prezent, nu sunt cunoscute motivele pentru care acest milionar și-a pierdut viața.

Doliu in lumea sportului romanesc! A murit una dintre cele mai valoroase handbaliste din istorie / FOTO

16:10, 26.03.2024 - Este doliu in lumea sportului romanesc a murit una dintre cele mai valoroase handbaliste din istorie, in urma cu puțin timp. Despre regretata sportiva de performanța se știe ca a facut parte din cea mai prolifica generatie a handbalului feminin din istoria Romaniei si a Rapidului.

Doliu in fotbalul romanesc! A murit Tache Macri, primul roman nominalizat la Balonul de Aur

23:00, 20.03.2024 - Este zi de doliu in fotbalul romanesc! A murit Tache Macri, primul roman nominalizat la Balonul de Aur. El s-a stins din viața la frumoasa varsta de 92 de ani. Vestea trista despre trecerea in neființa a fostului jucator de fotbal a fost facuta de FC Rapid 1923, prin intermediul rețelelor de socializare.

VIDEO | Doliu imens in muzica internaționala: A murit un artist care a scos hituri pe banda rulanta

08:30, 12.03.2024 - Eric Carmen, fostul solist al trupei The Raspberries și interpretul piesei "All by Myself", a murit, potrivit site-ului sau. El avea 74 de ani, potrivit IMDb. "Cu o tristețe imensa impartașim vestea sfașietoare a decesului lui Eric Carmen", se arata intr-o postare pe site-ul sau. "Dulcele, iubitorul…

Costel Biju, in doliu! Unul dintre colegii lui de breasla a murit! Era un artist cunoscut și apreciat / FOTO

16:10, 10.03.2024 - Este zi de doliu in lumea muzicala din Romania! Costel Biju este in doliu, iar in aceste momente trece prin clipe grele! Unul dintre colegii lui de breasla a murit! Era un artist cunoscut și apreciat in Romania. Iata despre cine este vorba!

VIDEO | Doliu in lumea folclorului romanesc: A murit un artist uriaș care a primit titlul de 'Tezaur Uman Viu'

20:35, 18.02.2024 - Petre Masala, unul dintre cei mai iubiți calușari din Romania și cel mai in varsta calușar din țara, a incetat din viața la varsta de 83 de ani. Vestit pentru pasiunea și devotamentul sau fața de arta calușului, Petre Masala a fost primul locuitor din județul Argeș care a primit titlul de Tezaur Uman…

Doliu in lumea folclorului romanesc! A murit unul din marii oameni de televiziune ai tarii și promotoare a folclorului national

15:40, 15.02.2024 - Doliu in lumea folclorului romanesc! A murit unul din marii oameni de televiziune ai tarii și promotoare a folclorului national. Vestea trista a fost data de cantareata de muzica populara Matilda Pascal Cojocarița, care a transmis un mesaj induioșator prin intermediul rețelelor de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?