Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperă secrete și un strop de romantism în sezonul patru din Detectivi particulari din 28 februarie la Diva

Publicat:

Shade și Angie continua investigațiile la DIVA in sezonul 4 din Detectivi particulari (). Cele 12 noi episoade urmeaza sa fie difuzate din 28 februarie, de luni pana vineri, cate doua de la ora 19:00. Dupa ce este pus in fața unui test de paternitate, () iși da seama ca o […] The post Descopera secrete și un strop de romantism in sezonul patru din Detectivi particulari din 28 februarie la Diva first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 16 din sezonul 3. Cum petrec sarbatorile de Paște actorii din Lia - Soția soțului meu

23:05, 02.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Descopera modul in care celebritațile schimba industria aplicațiilor

20:55, 23.04.2024 - Te-ai gandit vreodata la modul in care investitiile celebritatilor in tehnologie ar putea afecta viitorul aplicatiilor pe care le utilizezi zilnic? De la Ellen DeGeneres la Ashton Kutcher, vedete care au succes pe marele ecran, au ajuns de-a lungul timpului sa revolutioneze industria tehnologica printr-o…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 13 din sezonul 3. Vlad Gherman: „Cel mai indrazneț lucru a fost s-o cer pe Oana!”

23:05, 11.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Descopera eleganța și protecția cu ochelari de soare pentru barbați: Ghidul complet de achiziție

14:45, 29.03.2024 - Ochelarii de soare nu sunt doar accesorii de moda, ci și instrumente esențiale pentru protecția ochilor impotriva razelor UV nocive. Pentru barbați, aceștia reprezinta o expresie a stilului personal și a personalitații lor. In acest ghid exhaustiv, vom explora diversele aspecte ale ochelarilor de soare…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 9 din sezonul 3. Roxana Vaduva: „Am intarziat la prima intalnire cu iubitul meu!”

23:00, 14.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Sezonul 2 din serialul Durere și vindecare, despre echipa medicala de la Spitalul Universitar Santa Rosa, va avea premiera pe 11 martie, exclusiv la DIVA

15:26, 07.03.2024 - Al doilea sezon al serialului Durere și vindecare(Enfermeras) va avea premiera pe 11 martie, exclusiv la DIVA, de la ora 15:50. Cate doua noi episoade sunt programate de luni pana vineri. Sezonul 2 din Durere și vindecareeste regizat de Victor Cantillo și Luis Sierra. In noile episoade, apar doua personaje…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 6, sezonul 2. Ștefana Ionescu-Darzeu: „Mi-e greu sa le dau palme colegilor mei!”

00:05, 24.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?