Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Denisa Tănase, adevărul din spatele succesului pe care-l are în afaceri. Diva vorbește despre compromisuri: ”Îmi bat joc de mine”

Publicat:

, jumatatea trupei ”Bambi”, artista care a lasat muzica pe locul doi pentru a deveni o femeie de afaceri care sa ocupe locul unu, recunoaște acum adevarul din spatele succesului pe care-l are și de care se bucura neincetat. Vedeta vorbște despre compromisuri mari, pe care nu multe doamne ori domnișoare ar fi in stare sa le faca.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum i-a schimbat boala, viața Xoniei! Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect! Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Cum s-a schimbat viața Xoniei, o data cu boala de care sufera. Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect pentru ea. Artista face marturisiri emoționante despre relația cu Divinitatea, dar și despre semnul pe care Dumnezeu i l-a dat.

Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Bagatoare de seama, vorbește gura fara ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedeta

12:55, 20.04.2024 - Selly a facut un atac la adresa Oanei Roman! Se pare ca a izbucnit un nou scandal in showbiz-ul romanesc. Vloggerul i-a adresat cuvinte dure vedetei. Iata ce a transmis acesta in cadrul unei emisiuni TV!

Oana Radu, adevarul despre divorț! Vedeta a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice pe care a avut-o cu Catalin Dobrescu: „Eu eram singura sursa de venit” / VIDEO

12:05, 29.03.2024 - Oana Radu a spus adevarul despre divorț! Vedeta susține ca a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice prin care a avut-o cu Catalin Dobrescu! Artista nu s-a mai putut abține, dupa amenințarile primite!

Buzoianca Narcisa Laura Rusu și povestea din spatele unei afaceri de succes

16:50, 28.03.2024 - La varsta la care tinerii traiesc din plin și nu iși fac prea mari griji pentru ziua de maine, buzoianca Narcisa Laura Rusu muncește și studiaza in egala masura, pentru un vis care, pe zi ce trece, pare a deveni realitate. Laura are 22 de ani și este studenta, dar totodata conduce o afacere… dupa …

Mirela Vaida spune adevarul din spatele poveștii Vulpița și Viorel. Ce a marturisit prezentatoarea TV

21:46, 02.03.2024 - Mirela Vaida, gazda emisiunii „Acces Direct”, a vorbit despre fenomenul Vulpița și Viorel. Cei doi au captivat luni bune telespectatorii postului Antena 1. Dupa ani de la incheierea subiectului, prezentatoarea TV a scos la iveala detalii neștiute de nimeni pana acum. Invitata la podcastul „Gand la…

Știrile Antena Stars. Carmen Bruma, despre secretul unei siluete perfecte. Cum reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat: "Asta este cheia succesului..." / VIDEO

16:06, 12.02.2024 - Invitata in platoul Știrilor Antena Stars, Carmen Bruma a vorbit despre secretul unei siluete perfecte. Vedeta a spus care sunt pașii pe care ii urmeaza de ani buni și cum reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat.


Ce parere ai despre aceasta stire?