Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce țările care au impus cele mai dure restricții au păstrat școlile deschise. Explicațiile pediatrului Mihai Craiu

Publicat:

Medicul pediatru spune ca, daca regulile sunt respectate, iar activitatea școlara este organizata in grupe mai mici, școlile pot fi ținute deschise in zonele unde se poate, nu in focare cu 3 cazuri la mia de locuitori.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu razboiul la poarta Europei țarile cauta siguramța: Patru state neutre europene incearca sa se apropie de NATO (Die Presse)

23:06, 07.05.2024 - Patru tari europene neutre care nu sunt membre ale NATO, respectiv Austria, Elvetia, Irlanda si Malta, cauta sa se apropie mai mult de Alianta Nord-Atlantica in contextul deteriorarii situatiei de securitate in Europa dupa invazia rusa in Ucraina, scrie marti cotidianul austriac Die Presse, citat de…

SUA isi indemna aliatii sa furnizeze Ucrainei sisteme antiaeriene Patriot. Romania, printre țarile care dețin astfel de sisteme

20:51, 30.04.2024 - Secretarul american al apararii Lloyd Austin a incurajat marti statele care detin sisteme antiaeriene Patriot sa doneze din ele Ucrainei, care asteapta mai multe arme pentru apararea antiaeriana in fata Rusiei, transmite AFP.

Un judecator i-a impus restrictii de comunicare lui Trump pentru procesul din New York. Ex-președintele republican al SUA il atacase in online pe magistrat

08:05, 27.03.2024 - Judecatorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marti restrictii de comunicare, in special in ceea ce priveste martorii, juratii si personalul instantei, relateaza digi24.ro .

Un judecator i-a impus restrictii de comunicare lui Trump pentru procesul din New York. Trump il atacase in online pe judecator

23:01, 26.03.2024 - Judecatorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marti restrictii de comunicare, in special in ceea ce priveste martorii, juratii si personalul instantei, relateaza AFP.

CNAS vrea ca romanii sa mearga la medicul de familie anual, in luna nașterii: "Asta se face in toate țarile civilizate"

11:30, 21.02.2024 - Președinta CNAS, Valeria Herdea, a anunțat ca de la 1 martie instituția va derula o campanie pentru a-i convinge pe romani sa mearga la medic preventiv pentru consultație anual, in luna nașterii.

Bolile neurologice grave la copii. Dr. Mihai Craiu: „Uneori este de vina gazda și nu musafirul“

18:25, 15.02.2024 - Dr. Mihai Craiu, unul dintre cei mai cunoscuți pediatri din Romania, susține ca in unele maladii virale este „de vina” un raspuns imun al gazdei infectate cu aceste virusuri și nu virusul in sine. Medicul trage un semnal de alarma și in privința cazurilor de rujeola, care sunt tot mai multe.


Ce parere ai despre aceasta stire?