Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Capatos a răbufnit. Replică dură adresată lui George Burcea, după ce actorul i-a transmis un mesaj acid: ”Puteai să omori pe cineva”

Publicat:

a vrut sa lamureasca lucrurile in ceea ce privește divorțul de , iar in același timp in mesajul tranșant pe care l-a scris pe pagina sa de socializare l-a inclus și pe , prezentatorul de la . Barbatul i-a dat actorului replica in direct, in emisiunea din noaptea trecuta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Viviana Sposub in rochie de mireasa. Anunțul despre nunta cu George Burcea: „Nici anul asta”

15:05, 04.05.2024 - Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, și-a surprins fanii cand a aparut imbracata intr-o rochie de mireasa. Fosta prezentatoare TV a menționat ca nu se va casatori in acest an, așa cum sperau cei care o apreciaza in mediul online.Viviana Sposub și George Burcea formeaza unul dintre cele mai indragite…

Ce relație are acum Andreea Balan cu tatal copiilor ei. „Abia am primit certificatul de divorț”. Cum se ințelege cu George Burcea

17:50, 16.02.2024 - Ella și Clara se bucura ca „mami și tati se ințeleg in sfarșit”. Andreea Balan a anunțat ca dupa perioade agitate și conflicte, in sfarșit se ințelege bine cu George Burcea. Ea și fostul soț colaboreaza acum pentru a putea fi parinți buni pentru fetițele lor minunate.


Ce parere ai despre aceasta stire?