Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum putem evita mirosul neplăcut al canalizării

Publicat:

atrag atentia ca, in perioada de vara mirosul canalizarii este mai puternic. Acest lucru se datoreaza temperaturilor ridicate care duc la degradarea materiilor organice din canalizare, dar si a consumului redus de apa – mulți oameni fiind plecați din oras pe perioada verii – duce la stagnarea resturilor in conducte și evacuarea lor mai dificila. La toate acestea se adauga, in Timișoara, relieful plat, respectiv panta foarte redusa a sistemului de canalizare, care favorizeaza, de asemenea, funcționarea necorespunzatoare a canalizarii. Pentru funcționarea proasta a canalizarii

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum putem evita risipa alimentara, dupa Paste. Fiecare roman irosește cel putin 129 kg de mancare pe an

08:25, 08.05.2024 - Romanii sunt campioni la risipa alimentara, mai ales dupa Sarbatori. Statistic, fiecare roman irosește cel putin 129 kg de mancare pe an. Inaintea zilelor de sarbatoare, romanii iau „cu asalt” magazinele in cautarea promoțiilor de tip cumperi 2 produse și primești inca una gratis, fara sa țina seama…

Biea, victorie usoara la gala de la Timisoara

09:01, 28.04.2024 - Nici nu prea a apucat sa transpire. Timisoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clara prin abandonul adversarului Darleys Perez, sambata seara, in Gala Biea Fighting Championship 4. Prima runda a fost echilibrata, apoi a doua dominata de roman, iar columbianul s-a retras dupa doua runde, acuzand…

Obezitatea, motiv tot mai mare de ingrijorare

16:25, 16.04.2024 - Obezitatea a devenit in ultimii ani un motiv tot mai mare de ingrijorare pentru specialistii in sanatate, si nu numai, din intreaga lume, care o catalogheaza drept o problema critica de sanatate publica, a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, sustinuta la Iasi, prof. univ. dr. Catalina…

Plamanii, „gardienii” sanatații noastre. Pneumologul Cristian Oancea ne spune cum ii putem proteja

09:05, 20.03.2024 - Plamanii sunt organe vitale care acționeaza ca niște gardieni ai sanatații noastre pe termen lung. Ei sunt adesea expuși unor multipli agenți patogeni și factori de risc care pot afecta negativ funcționarea lor. In acest context, pneumologul Cristian Oancea, managerul Spitalului „Victor Babeș” Timișoara…

Raluca Turcan, reacție la Roșia Montana: "Ar fi util sa reflectam la ce lucruri putem evita pe viitor"

12:40, 09.03.2024 - Ministrul Culturii, Raluca Turcan, spune ca ar fi util sa reflectam la ce lucruri putem evita pe viitor, pentru a nu mai aparea situații care sa fie instrumentate impotriva Romaniei, referitor la cazul Rosia Montana.

O șansa la viața pentru Denis!

07:45, 21.02.2024 - REȘIȚA – Clubul CSM Reșița nu a ramas indiferent la inițiativa fostului fotbalist Casian Doana de a ajuta un baiețel reșițean care trece printr-un moment dificil al vieții sale!  Așadar, secțiile de fotbal și handbal s-au mobilizat, iar in zilele de vineri și sambata, cand se vor disputa meciuri in…

Medic de la INML: Aparatele de testare antidrog nu pot acoperi spectrul substantelor care circula acum pe piata neagra a stupefiantelor

11:50, 17.02.2024 - Gabriel Gorun, medic primar medicina legala la INML "Mina Minovici" din Capitala, a declarat ca aparatele care exista in institutie si cu care se fac testele de laborator de certitudine in cazul celor prinsi in trafic sub influenta drogurilor sunt vechi de aproape 17 ani, informeaza News.ro. De asemenea,…

Personalitați pe nedrept uitate – Johann Carl Henning, pionier al chirurgiei plastice

06:46, 14.02.2024 - Astazi chirurgia plastica a devenit o subramura a medicinii extrem de cunoscuta și folosita de o gama larga de oameni. Istoricii spun ca s-a nascut in India. Sushrata descrie pentru prima data, in jurul anului 800 a. Cr., procesul de reparație a unui nas amputat. Sarind bucați mari din istorie ajungem…


Ce parere ai despre aceasta stire?