Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a încercat fratele Mădălinei Manole să se împace cu Petru Mircea: ”M-a blocat pe toate rețelele” 

Publicat:

Curand se fac 11 ani de cand a plecat dintre noi. 11 ani de cand refuza sa-l lase pe cel mic in compania familei regretatei artiste. Cum a incercat fratele ”fetei cu parul de foc” sa se impace cu cumantul sau? Ce a facut nepotul regretatei artiste pentru a-și intalni varul? 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce s-ar fi certat, de fapt, Valerie Lungu cu mama ei. Cand s-a produs ruptura dintre cele doua: „M-a blocat pe rețelele de socializare”

20:50, 19.04.2024 - Valerie Lungu și mama ei nu iși mai vorbesc de ceva timp. Inclusiv influencerița povestea in mediul online ca nu mai ține legatura cu femeia care i-a dat viața pentru ca Victoria Lungu ar fi intervenit de prea multe ori in viața ei personala. Victoria Lungu recunoaște ca lucrurile au stat așa, dar spune…

Gorghiu anunța ca fugarul Ionel Arsene ar putea fi extradat curand: A incercat anumite tertipuri

18:00, 15.04.2024 - Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a declarat luni ca Italia este una din tarile din care Romania aduce un numar mare de fugari și a anunțat ca procedura de predare in cazul fugarului Ionel Arsene se apropie de final.

Un adolescent roman de 16 ani, gasit mort in casa, in Italia. Baiatul ar fi incercat o provocare periculoasa de pe rețelele de socializare

19:25, 01.04.2024 - Un adolescent roman a fost gasit mort in casa, in Italia. Baiatul, in varsta de 16 ani, ar fi incercat o provocare periculoasa de pe rețelele de socializare. Descoperirea șocanta a fost facuta chiar de fratele lui mai mic.

Star Matinal. Ioana Stroe, finalista de la iUmor, propuneri de casatorie pe rețelele de socializare. Mai mulți barbați au incercat sa o cucereasca / VIDEO

14:10, 28.03.2024 - Ioana Stroe a dezvaluit ca a primit mai multe propuneri de casatorie pe rețelele de socializare. Finalista iUmor a ținut sa precizeze ca mai mulți barbați au incercat sa o cucereasca in mediul online. Iata ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

„Eu nu cred ca ea a fost fericita”. Dezvaluiri uimitoare ale Sandei Ladoși despre Madalina Manole, la 14 ani de la moartea „Fetei cu parul de foc”

20:25, 11.03.2024 - In urma cu 14 ani, Romania a fost zguduita de vestea morții Madalinei Manole, cunoscuta drept ”fata cu parul de foc”, care s-a sinucis folosind o substanța toxica, lasand in urma un copilaș de doar un an. Sanda Ladoși, colega de scena și prietena apropiata a artistei, a fost profund marcata de aceasta…

Copila de la „Romanii au talent” care l-a impresionat pana la lacrimi pe fratele Madalinei Manole VIDEO

13:11, 10.03.2024 - Ediția din data de 8 martie a emisiunii de la Pro TV „Romanii au talent” a fost una plina de emoție. Marian Manole, fratele solistei Madalina Manole, a fost surprins pana la lacrimi de vocea unei fetițe, Rebeca Rizea.

De ce Rita Sumayla, fiica regretatei artiste Rona Hartner, nu vrea sa viziteze mormantul mamei sale: „Ii e greu”

14:41, 22.02.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața pe 23 noiembrie 2023, la varsta de 50 de ani, intr-o clinica din Franța, dupa o lupta cu cancerul care recidivase. Regretata actrița a fost inmormantata la Cimitirul Bellu Catolic din Capitala. Iata de ce Rita vine nu ii viziteaza prea des mormantul mamei sale!

Andreea Marin s-a temut sa nu aiba același sfarșit ca Madalina Manole. Prin ce a trecut cand era casatorita cu Ștefan Banica: „Ma trezeam cu lacrimi in ochi”

09:45, 11.02.2024 - Andreea Marin a fost invitata in emisiunea „Play IT”, unde a facut marturisiri neașteptate. Fosta prezentatoare TV a recunoscut ca s-a luptat timp de 2 ani cu depresia și s-a temut sa nu aiba același sfarșit precum Madalina Manole.Andreea Marin și-a deschis sufletul in cadrul emisiunii „Play IT”, unde…


Ce parere ai despre aceasta stire?