Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CS Universitatea Alba Iulia, înscrisă în Campionatul Național de Rugby în 7, ce debutează în această lună

Publicat:

CS Universitatea Alba Iulia, inscrisa in Campionatul Național de Rugby in 7, ce debuteaza in aceasta luna Dupa o binemeritata vacanța, in urma unui tur dificil de campionat in cadrul Diviziei Naționale de Seniori, in care au debutat, rugbiștii al Universitații „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia revin la antrenamente și in competiții in luna august. Prima intrecerere in care vor fi angrenați va fi Campionatul Național de Rugby in 7, care va debuta la sfarșitul lunii in curs. Istoricul albaiulian , artizanul renașterii rugbyului in și coordonatorul…

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Universitatea Cluj vrea sa dea lovitura pe piața transferurilor

15:40, 08.05.2024 - Universitatea Cluj se pregatește pentru urmatorul sezon sa ajunga in primele 6 echipe din Superliga, motiv pentru care a pregatit deja „lista de cumparaturi” pentru perioada de transferuri.

U Cluj va primi cea mai mare suma din istorie din bugetul local al Clujului, de peste 100 de ori mai mult ca CFR Cluj. Este sau nu risipa de bani publici?

07:15, 14.04.2024 - 12.250.000 lei de la bugetul local pentru U ClujAlocari de fonduri ireale de la bugetul local al municipiului Cluj-Napoca pentru U Cluj. Ocupanta locului 9 in Superliga, Universitatea Cluj, ar putea primi fabuloasa suma de 12.250.000 de lei (aproape 2.5 milioane de euro) din bugetul pe anul 2024 al…

Victorie in deplasare pentru Petrolul Ploiesti, 2-1 cu Universitatea Cluj, in Superliga

00:00, 14.04.2024 - Echipa Petrolul Ploiesti a invins sambata seara, in deplasare, scor 2-1, formatia Universitatea Cluj, in etapa a patra din play-out-ul Superligii. Petrolul a marcat golurile victoriei in numai doua minute, prin doua rezerve, informeaza Agerpres.

SCHIMBARI DE PROGRAM IN FOTBALUL MIC

06:56, 22.03.2024 - Calendarul competițional pentru actualele ediții ale Liga 2, SuperLiga și Cupa Romaniei a suferit modificari in urma unei decizii luate , de Federația Romana de Fotbal. ”Ca urmare a participarii echipei naționale la Campionatul European din Germania, Comitetul Executiv a aprobat modificarea calendarului…

A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii. Istoricul avea 67 de ani

11:35, 18.03.2024 - Facultatea de Teologie Romano-Catolica din cadrul Universitații din București a anunțat luni, 18 martie, prin intermediul unei postari pe Facenbook ca Daniel Barbu, fost ministru al Culturii și istoric, a murit la varsta de 67 de ani.

VIDEO ​SuperLiga: Universitatea Cluj invinge ultima clasata și e foarte aproape de calificarea in play-off

16:40, 03.03.2024 - Universitatea Cluj a obținut trei puncte foarte importante in lupta pentru un loc de play-off, echipa antrenata de Ioan Ovidiu Sabau impunandu-se in fața formației FC Botoșani, scor 1-0, in penultima etapa din sezonul regulat al SuperLigii.

VIDEO SuperLiga: Universitatea Cluj, victorie in fața campioanei – Ardelenii, pe loc de play-off

20:30, 28.02.2024 - Universitatea Cluj a facut un pas spre calificarea in play-off, dupa victoria la limita obținuta pe teren propriu in fața Farului Constanța, scor 1-0, in runda cu numarul XXVIII a SuperLigii.

Daniel Niculae, optimist dupa ce FCSB s-a incurcat cu „U” Cluj. Ce a postat președintele Rapidului pe Instagram

09:50, 20.02.2024 - Daniel Niculae (41 de ani), președintele Rapidului, jubileaza dupa ce FCSB s-a incurcat in deplasarea de la Cluj impotriva Universitații (0-0), iar giuleștenii s-au apropiat la 7 puncte de marea rivala. Rapid, ocupanta locului 2 din Superliga cu 48 de puncte, este principala urmaritoare in lupta pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?