Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Constantin Tănase, veselul artist sărac: „Ascundeți muștarul că vin actorii”

Publicat:

S-ar zice ca viața lui Tanase intrase pe un fagaș bun și ca dorințele incepeau sa se concretizeze. Nicidecum. Foamea i-a spulberat imediat euforia intrarii la facultate. „Am dus cea mai neagra mizerie pe care și-o poate inchipui cineva. Eram admis la Conservator. Foarte bine! Dar ce mancam?”  

Citeste articolul mai departe pe historia.ro…  

Sursa articol: historia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar artist plastic vrea sa schimbe fața orașului natal. ”Am o viziune unica de a transforma Romanul intr-un loc frumos”

16:15, 26.04.2024 - ■ Lucian Constantin Simion este absolvent al Universitații Naționale de Arte și Desing ”George Enescu” din Iași ■ inca din studenție a participat la expoziții colective și are in portofoliu numeroase sculpturi ■ se gandește la un proiect de anvergura – picturi murale pe cladiri din Roman ■ Recent mi-a…

Cand e bine sa iei micul dejun si cina pentru a reduce grasimea de pe burta si a controla foamea

14:20, 13.04.2024 - Momentul in care iei mesele zilnic este foarte important pentru sanatatea ta. Daca știi cum sa iși controlezi foamea, reușești sa ajungi la silueta pe careți-o dorești. Iata cand e bine sa iei micul dejun și cina, astfel incat sa reduci grasimea din organism.

„Moștenitorii Romaniei muzicale”: recital-eveniment susținut de soprana Aida Pascu, „Young artist of the year” la Gala premiilor ICMA 2024, și pianistul Gabriel Gițan

17:20, 04.04.2024 - In 12 aprilie 2024, soprana Aida Pascu va primi premiul “Young artist of the year” la Gala premiilor International Classical Music Awards (ICMA), in cadrul unei gale ce va avea loc la Palau de la Musica din Valencia.

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Cat de greu i-a fost lui Dorian Popa sa aiba propria casa. Ce dificultați a intampinat pana a construit vila de lux in care locuiește in prezent: "Mi-au spus, mai pe șleau, ca sunt sarac..." / VIDEO

10:35, 29.02.2024 - Cu 8 ani in urma, Dorian Popa și-a construit casa visurilor sale in Domnești, langa București. Cu puțin timp in urma, influencerul a publicat un videoclip pe YouTube in care vorbeste despre dificultațile pe care le-a intampinat pana sa construiasca și sa se mute in vila de lux in care locuiește in prezent.

Zilele Brancuși, la Dolj. Președintele Consiliului Județean - Cosmin Vasile: „Arta marelui artist a reușit sa uimeasca o lume intreaga”

16:50, 20.02.2024 - In mesajul sau, președintele Cosmin Vasile a evidențiat rolul crucial al evenimentului in promovarea artei și culturii in județul Dolj.„???????????? ???????????? ???????????????? ???????????????????????????????? ????????????????̂????, ???????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????…

Destinul actorului de comedie care a fost impușcat din greșeala pe strada VIDEO

10:46, 13.02.2024 - Actorul de comedie Horia Caciulescu, care s-a nascut la 13 februarie 1922, a jucat pe scena Teatrului de Revista „Constantin Tanase“, interpretand numeroase roluri in piese si scenete, mult apreciate de publicul vremii.

Ce-aveți cu fotbalul?!

15:36, 12.02.2024 - Vreme indelungata, International Football Association Board, ai carei 8 membri cu drept de vot (4 reprezentand federațiile din Anglia, Scoția, Țara Galilor și Iranda de Nord, 4 FIFA) se autodefinesc ca fiind "Gardienii Legilor Jocului", a fost socotit un for inchistat. Conservator și chiar anchilozat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?