Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consecințele macabre ale restricțiilor bancare. Grecii nu au bani cu care să-și îngroape morții

Publicat:

"Pentru a incepe un serviciu funerar, avem nevoie de 800-1.000 de euro, dar oamenii ne dau 50, 70, chiar si 20 si ne spun ca e tot ce au", a declarat , care gestioneaza o firma de servicii funerar.

In aceste conditii, consecintele sunt uneori macabre, au afirmat Voulamandis si alti operatori din domeniu. In unele cazuri, cadavrele au fost tinute la morga mai mult decat de obicei, iar unele persoane au fost nevoite sa-si declare insolventa pentru a putea beneficia de funeralii finantate de stat pentru rudele lor.

Bancile elene au fost inchise din 29 iunie,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comisioane bancare: Cat percep bancile atunci cand platești cu cardul la Loto, pariuri sau pacanele online

06:35, 09.05.2024 - Atunci cand vorbim despre tranzacțiile facute cu cardul in cazinourile online sau fizice, plațile au un comision de 2% per tranzacție, fiind considerata „taxa pe viciu”, bani care vor merge direct in bugetul de stat. Pe langa aceasta taxa, unele banci...

Bancile și topogoanul de la Parculețul Gradiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul marinimos facut de un grup de copilași pentru muncitori

10:25, 25.04.2024 - Bancile și topogoanul de la Parculețul Gradiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul marinimos facut de un grup de copilași pentru muncitori Bancile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul marinimos facut de un grup de copilași pentru muncitori Bancile…

BCE: „Sistemul financiar al zonei euro a ramas puternic”

09:25, 22.04.2024 - BCE a facut anunțul. Sistemul financiar al zonei euro este puternic, dar sunt in continuare riscuri, inclusiv asupra bancilor, din cauza inflației, a tensiunilor geopolitice și a evoluțiilor din sectorul imobiliar, afirma Luis de Guindos, vicepreședinte al Bancii Centrale Europene ( BCE ), cerand avansarea…

Cat se mai imprumuta Ministerul Finantelor la banci

15:45, 01.04.2024 - Ministerul Finantelor (MF) a imprumutat, luni, peste 1,939 miliarde de lei de la banci, prin doua emisiuni, una de obligatiuni de stat si una de certificate de trezorerie cu discont, potrivit datelor publicate de BNR. Astfel, MF a atras 1,022 miliarde de lei printr-o emisiune de obligatiuni de stat,…

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar: Pana la jumatatea lunii martie, bancile au acceptat 175 cereri de negociere din 420 cereri adresate bancilor. In 98% dintre negocierile purtate in acest an, partile s-au impacat

17:55, 14.03.2024 - ”Ziua mondiala a drepturilor consumatorilor („World Consumer Rights Day”) este marcata in fiecare an pe data de 15 martie. Aceasta zi promoveaza drepturile si nevoile consumatorilor din toata lumea. De la inceputul anului, peste 650 de consumatori de servicii si produse financiare din Romania au invocat…

AFACERI BANCARE Profituri considerabile pentru bancile europene in Rusia, in ciuda sancțiunilor

21:40, 10.03.2024 - In pofida sancțiunilor, banci europene de frunte, precum Raiffeisen Bank International, realizeaza profituri substanțiale din activitațile lor in Rusia, navigand cu atenție intre conformitatea cu reglementarile internaționale și sustinerea afacerilor profitabile. The post AFACERI BANCARE Profituri considerabile…

Vrei sa iei un credit ipotecar in 2024? Ce dobanzi au bancile și la ce rate trebuie sa te aștepții

10:26, 25.02.2024 - Cat mai sunt dobanzile si ratele lunare la creditele ipotecare in cazul dobanzilor fixe si in cazul dobanzilor variabile la bancile mari? Care mai sunt ofertele bancilor? Dobanzi intre 8% si 9% la ipotecarele cu dobanzi variabile si dobanzi intre 5,6% si aproape 6% la ipotecarele cu dobanzi fixe. In…

De ce platesc romanii cele mai mari rate bancare din UE. „Bancile imprumuta statul, le doare in cot de restul clienților!”

20:00, 12.02.2024 - Paradoxal, deși bancile romanești sunt cele mai profitabile la nivel european, romanii au cele mai scumpe credite bancare. Intr-un interviu pentru „Adevarul”, profesorul universitar Bogdan Glavan explica de ce avem cele mai mari rate și cum sunt afectate economia și populația


Ce parere ai despre aceasta stire?