Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Conducerea țării îl ocolește pe Putin? Vezi cum a răspuns Gavrilița

Publicat:

Conducerea țarii nu evita o comunicare la nivel inalt cu Federația Rusa, in contextul crizei energetice. Prim-ministra, Natalia Gavrilița, spune ca guvernarea este deschisa, iar informațiile precum ca s-ar evita o intalnire la nivel inalt este un fals.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Antrenorul lui Real Madrid il contrazice pe Thomas Tuchel, dupa golul anulat lui Bayern: „Un arbitru de nivel inalt”

11:01, 09.05.2024 - Real Madrid s-a calificat in finala Champions League, dar victoria cu Bayern Munchen a fost umbrita de faza din prelungiri, cand bavarezii au trimis mingea in poarta, dupa ce asistentul semnalizase ofsaid.

Romania, criticata dur de SUA: Tolereaza violurile, violența domestica și corupția la nivel inalt

17:10, 24.04.2024 - Romania tolereaza violurile și violența domestica, dar și corupția la nivel inalt. Sunt reproșurile pe care ni le aduc americanii in cel mai recent raport al Departamentului de Stat. Potrivit datelor polițiștilor romani pe primele luni ale anului 2024, fenomenul violenței domestice este in creștere…

Statul roman iși construiește instrumente pentru a proteja cetațenii romani din Republica Moldova și Ucraina

16:35, 02.04.2024 - Proiectul legii apararii naționale, pus in dezbatere publica de Ministerul Apararii Naționale, introduce in premiera conceptul intervenției Romaniei pentru protejarea cetațenilor romani aflați in pericol in afara teritoriului național. Legile existente nu prevad aceasta posibilitate. Noul instrument,…

Portretul femeilor din Moldova: Au un nivel de instruire mai inalt decat barbatii, dar salarii mai mici

16:25, 20.03.2024 - Femeile din Moldova traiesc mai mult decat barbații, au un nivel de instruire mai inalt, dar caștiga mai puțin. Cel puțin așa arata datele Biroului Național de Statistica, facute publice.

Reacții la nivel inalt la alegerile din Rusia: Aceste alegeri nu pot fi nici libere și nici corecte/ In Rusia moderna este greu de imaginat un vot corect

08:20, 16.03.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca aceste alegeri (alegerile prezidentiale din Rusia, n.r.) nu pot fi libere și corecte. ''Alegerile din Rusia nu vor fi nici libere și nici corecte. Dupa cum stim politicienii de opoziție sunt plasati in arest, iar alții au fost uciși, iar multi…

Motive de ingrijorare pentru Romania? Transnistria ar urma sa ceara unirea cu Rusia: „Putin va anunța acest lucru”

15:40, 22.02.2024 - Republica separatista Transnistria ar urma sa solicite Moscovei alipirea regiunii separatiste la Federatia Rusa, informeaza joi Deschide.md, citand o declaratia facuta de opozantul transnistrean Ghenadie Ciorba, citat de INFOTAG.

Demisie la nivel inalt din compania spațiala a lui Elon Musk

10:55, 22.02.2024 - Unul dintre directorii executivi ai SpaceX pleaca a demisionat din cadrul companiei spațiale a lui Elon Musk, a aflat CNBC. Tom Ochinero, vicepreședintele senior al SpaceX pentru afaceri comerciale, a demisionat luni.

DECIZII LA NIVEL INALT CSAT ia masuri de intarire a Forțelor Armate

09:35, 22.02.2024 - Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, reunit miercuri, 21 februarie, a dispus masuri de intarire a Fortelor Armate Romane, The post DECIZII LA NIVEL INALT CSAT ia masuri de intarire a Forțelor Armate first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?