Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine plătește după moartea Anei Oros?

Publicat:

 Moartea tinerei , devorata de cainii fara stapan din preajma , a zguduit Romania. In timp ce autoritațile paseaza vina, oamenii de rand sunt mai pragmatici. Ei vor sa știe cine platește și cum se poate rezolva problema cainilor fara stapan.   a detaliat pentru cititorii cotidianul.ro  ce inseamna din punct de vedere juridic termenul caine fara stapan dar și cine e pasibil de plata in acest caz: instituții sau angajați: „ Juridic vorbind, «caine fara stapan» inseamna caine crescut, adapostit, ținut pe domeniul public, in locuri publice sau in spațiile…

Citeste articolul mai departe pe cotidianul.ro…  

Sursa articol: cotidianul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ești obligat sa iți faci gard imprejurul proprietații? Ce spune legea

15:05, 24.04.2024 - Ce spune legea din Romania despre construirea și amplasarea sau instalarea gardurilor de langa locuințe. Este obligatoriu sa iți faci gard in jurul proprietații? Codul Civil da raspunsurile clare. Imprejmuirea proprietații atat in mediul rural, cat și in mediul urban ofera o oarecare protecție și intimitate…

Guvernul a adoptat o OUG prin care Administratia Nationala a Rezervelor de Stat si Probleme Specialeeste desemnata ca entitate centrala de stocare a produselor petroliere

20:55, 23.04.2024 - Constituirea unei entitati centrale de stocare a produselor petroliere a fost reglementata prin Legea 85/2018 privind constituirea si mentinerea unor rezerve minime de titei si/sau produse petroliere, arata comunicatul de presa al Executivului. Masura era necesara avand in vedere dinamica impredictibila…

Fugarii condamnați nu vor mai avea nicio șansa. Decizie majora luata de Senat. Urmeaza cea finala in Camera Deputaților

18:25, 15.04.2024 - Proiectul de lege initiat de catre Guvern, care reglementeaza modalitatea de stabilire a cheltuielilor judiciare in cazul fugarilor care s-au sustras de la urmarirea penala sau de la judecata, cat si modalitatea de recuperare a cheltuielilor ocazionate de aducerea lor in Romania, a fost adoptat, in…

Carnea de pui din Romania: o singura proba neconforma (cu reziduuri de antibiotice) din peste 2.500 de probe analizate, in cadrul Programului european de control

16:50, 15.04.2024 - Autoritațile romanești au prelevat, in 2022, un numar total de 2.721 de probe din sectorul avicol, a carui producție a insumat 522.205 tone de carne de pasare.  Rezulta 1,04 probe la fiecare 200 de tone carne de pui, producție romaneasca. Datele analizate de autoritațile naționale, din fiecare stat…

Reprezentantul comunitatii rome in Parlament: Fac un apel pentru atribuirea unui imobil pentru Muzeul National de Istorie si Cultura a Romilor

17:46, 08.04.2024 - Deputatul Catalin Manea, reprezentant al comunitatii rome in Parlament, a facut un apel, luni, in plen, cu ocazia Zilei Internationale a Romilor, pentru sustinerea demersurilor institutionale prevazute de Legea 238/2023 pentru atribuirea unui imobil pentru Muzeul National de Istorie si Cultura a Romilor,…

Bașcana Gagauziei avertizeaza Moldova: Este moartea

15:31, 08.04.2024 - Posibila unire  a Moldovei  cu  Romania ar reprezenta „moartea Moldovei”, a „limbii și culturii moldovenești”, este de parere Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul. Declarația vine dupa ce recent ea avertiza ca Gagauzia se va desprinde de Moldova daca Chișinaul va decide sa formeze un stat unificat cu Romania.…

Legea mostenirii 2024. Ce acte trebuie pentru succesiune, asa nu vei avea probleme la notar

09:36, 16.03.2024 - Legea mostenirii 2024. Dupa cum bine se știe, in Romania exista prevederi legislative, stipulate in Codul Civil, cu privire la succesiune sau moștenire, iar daca nu ai informațiile, iți explicam noi ce este Legea moștenirii, precum și ce acte trebuie pentru succesiune. Daca ții cont de aceste date,…

Deputat Cristina Burciu: Demersuri legislative concludente pentru reducerea risipei alimentare și diminuarea saraciei

16:25, 06.03.2024 - In calitate de for decizional, Camera Deputaților a votat un proiect de lege care imbunatațește considerabil Legea nr. 217/2016 privind diminuarea risipei alimentare. Initiativa legislativa, a carei coinițiator sunt, reglementeaza organizarea la nivel national a activitatii tuturor operatorilor economici…


Ce parere ai despre aceasta stire?