Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ceapă umplută cu carne de pui. Rețeta pe care trebuie să o încerci

Publicat:

Aceasta rețeta este nemaiintalnite, insa foarte delicioasa. Cu siguranța nu multa lumea a auzit despre ea, motiv pentru care trebuie sa o incerci. Are un gust intens și aromat, care te cuceri din prima. Se prepara foarte rapid, iar ingredientele sunt la indemana oricui. Este foarte posibil sa ai deja toate ingredientele prin casa, deci te poți apuca liniștit de gatit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa faci cu restul de friptura de miel ramas de la Paște. Rețeta pentru cea mai delicioasa și simpla rulada din carne

12:56, 07.05.2024 - Cei mai mulți romani pregatesc foarte multa mancare de sarbatori, iar dupa constata ca nu a fost consumata in totalitate. Iata cum poți folosi resturile de friptura de miel de la masa de Paște! Iți prezentam o ețeta de rulada delicioasa cu care nu vei da greș!

Orez cu fructe de mare

00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie  Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…

Sarmale manastirești de post. Ingredientul secret folosit de maicuțe: vei obține o mancare plina de savoare

21:25, 15.04.2024 - Un secret bine pazitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post manastirești. Ingredientul magic care confera acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adaugare neobișnuita, dar extraordinar de delicioasa. In special in manastirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Rețeta de placinta vegana cu legume. Trebuie sa incerci aceasta delicatesa in timpul postului

00:05, 30.03.2024 - Placinta vegana cu legume este un preaprat de care poți sa te bucuri atat pe timpul postului, cat și in timpul anului, mai ales daca vrei sa pierzi cateva kilograme in plus. Este delicioasa, se gatește repede și trebuie neaparat sa o incerci! Prietenii și familia ta o vor adora!

Cele mai bune sarmale de post dupa rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simți ca nu au carne

15:20, 28.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in aceasta perioada, poți opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza rețeta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce…

Rețeta de paste cu carne și spanac. Un deliciu pe care trebuie sa-l incerci și tu

20:36, 13.03.2024 - Daca te-ai saturat de clasicele rețete cu paste și vrei sa incerci ceva nou, dar nu ai idee ce, atunci gatește rețeta de paste cu carne și spanac. Este un deliciu pe care trebuie sa-l incerci și tu. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?