Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai tare bârfă din Dristor a ajuns la iUmor! Mama prostituată, copilul, clientul bordelurilor: ”Știți, am o vecină la vreo 40 de ani...”

Publicat:

e vechi in breasla stand-up-erilor, insa, dupa cum chiar el recunoaște, are o mare problema de promovare. Adica nu prea il știe lumea! Asta a fost momentul in care a avut o revelație: sa vina la iUmor, sa-l vada toata țara. Buna alegere!!!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xavi explica de ce a ramas la FC Barcelona: In ianuarie, ma gandeam ca ar fi mai bine sa plec, dar acum vad lucrurile altfel. Sunt foarte recunoscator

15:45, 25.04.2024 - Antrenorul Xavi a explicat, joi, intr-o conferinta de presa, de ce a ales sa ramana la FC Barcelona, potrivit news.ro„Stiti ca sunt un mare fan al Barcelonei si intotdeauna incerc sa dau tot ce am mai bun pentru club. Cel mai important lucru este sa ma gandesc la entitate.

Ramore de la iUmor și soția lui au luat decizia de a divorța! Cei doi s-au casatorit in urma cu doar doi luni: ”Nu mai locuim impreuna”

09:35, 16.04.2024 - Ramore de la iUmor divorțeaza! Vestea a fost confirmata de soția lui, Denisa Dragan. Cei doi s-au casatorit in urma cu doar doua luni și au impreuna o fetița. Remus Iosub și soția lui s-au separat deja și nu mai locuiesc impreuna. Iata de ce au luat aceasta decizie.

(video) Diana Cazacu, dezvaluiri de dupa cortina politica: Doamna Maia Sandu, ne cunoaștem. Domnule Grosu, știți cum am ajuns de la SIS la Vama

12:05, 09.04.2024 - Fiica deputatei PAS Victoria Cazacu, Diana Cazacu, vizata in dosarul mitei de la Aeroport, a venit cu o adresare catre președinta Maia Sandu, dar și catre speakerul Igor Grosu, in cadrul briefingului de presa susținut astazi, in legatura cu scandalul in care a fost implicata.

Ridichile de Baleni „invața” limba ucraineana. O mare parte din recolta ajunge in țara vecina, la preț bun FOTO

16:00, 31.03.2024 - Ridichile au fost vedetele sezonului la Baleni, in județul Dambovița. Recolta de primavara a legumicultorilor romani are mare cautare, iar marfa de calitate este apreciata de cumparatorii din Ucraina, care ofera chiar și un preț dublu fața de valorificarea din piețele locale.

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Haos la metrou, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit. Circulația intre stațiile Timpuri Noi și Mihai Bravu, paralizata

19:00, 28.02.2024 - UPDATE: Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a solicitat, marti seara, conducerii companiei Metrorex sa ii prezinte, cu celeritate, un raport privind cauzele accidentului produs intre doua trenuri de metrou, in statia Timpuri Noi, informeaza ministerul de resort printr-un comunicat."Dupa…

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Cristina Puternica l-a facut pe Cheloo, „in premiera”, sa danseze vals. „Ai reinviat iUmor”

23:45, 18.02.2024 - S-a dat startul campaniei electorale. In sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! In fiecare duminica, de la 21:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY. Fiecare vot conteaza!

Deputat Daniel Suciu: Gradinița Dumbrava Minunata ramane fara banii de reabilitare. Fondurile vor fi folosite pentru parcarea de pe CR Vivu

11:10, 10.02.2024 - Gradinița DUMBRAVA MINUNATA ramane fara banii de reabilitare prin decizia Primariei Bistrița, avertizeaza deputatul Daniel Suciu. „Deși a avut bani cu lejeritate pentru patinoare nefolosite, panouri publicitare, toalete automate, mașini second-hand, municipalitatea a decis sa taie finanțarea pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?