Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce este și cum funcționează laminarea părului. Ce beneficii aduce pentru sănătate

Publicat:

Laminarea parului este un procedeu prin care iți protejezi parul de distrugerea sa mecanica și il menții hidratat. Se face cu un strat subțire de substanța cu efect de acoperire și incapsulare. și se folosesc gelatina, keratina și uleiurile. Dupa laminare, parul este mai fin la atingere, este moale și matasos, are o stralucire intensa,... -ul Ce este și cum funcționeaza laminarea parului. Ce beneficii aduce pentru sanatate apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce e bine sa bei ceai cu semințe de schinduf. 5 beneficii uimitoare pentru sanatate

09:50, 28.04.2024 - In ultimul timp, ceaiul cu semințe de schinduf a captat atenția datorita felului in care acționeaza asupra organismului uman. De ce este acest ceai recomandat de mulți specialiști? Iata cinci beneficii uimitoare pe care le are atunci cand vine vorba de sanatate.

Ce este gradina „lasagna”. In ce consta tehnica de plantare și ce beneficii aduce florilor

20:50, 19.04.2024 - Ești pasionata de gradinarit? Playtech Știri iți explica in materialul de astazi ce este gradina „lasagna”, in ce consta aceasta tehnica de plantare, ce beneficii aduce și cum trebuie sa o pui in aplicare. Ce este gradina „lasagna” și ce beneficii aduce noul trend de plantare a florilor Primavara este…

Anunț pentru romanii care au card de sanatate! Sistemul va fi refacut! Ce beneficii considerabile aduce asiguraților

08:45, 04.04.2024 - Anunț important pentru romanii care au card de sanatate! Sistemul va fi refacut! Iata ce beneficii considerabile aduce asiguraților, dar și ce a transmis ministrul Cercetarii și Digitalizarii, Bogdan Ivan!

In sfarșit! Cardul de sanatate, in curand disponibil in format electronic

21:20, 03.04.2024 - Ministrul Digitalizarii, Bogdan Gruia-Ivan, a anunțat ca cardul de sanatate va suferi o transformare majora, devenind disponibil și in format electronic, asemanator cu un card bancar. Aceasta schimbare vine ca parte a unui proces de modernizare a sistemului medical, cu scopul de a aduce tehnologia in…

SUPLIMENTE DE MAGNEZIU Beneficii ale magneziului pentru sanatate

12:35, 01.04.2024 - Magneziul este esențial pentru buna funcționare a organismului, avand o varietate de roluri cruciale, inclusiv reglarea funcției musculare,.. The post SUPLIMENTE DE MAGNEZIU Beneficii ale magneziului pentru sanatate first appeared on Informatia Zilei .

De ce e bine sa bei ceai de usturoi. Puțini știu ce beneficii uimitoare are

22:45, 26.03.2024 - Cu toate ca poate parea neobișnuit, consumul de ceai de usturoi poate aduce o serie de beneficii surprinzatoare pentru sanatate. Puțini sunt conștienți de puterea acestui lichid aromatic, dar cercetarile recente arata ca acest obicei poate aduce numeroase avantaje pentru organism.

Cafeaua cu lavanda, devenita o noua moda. Ce beneficii aduce și care sunt contraindicațiile

11:15, 14.03.2024 - Odata cu venirea primaverii, lavanda nu numai ca incepe sa infloreasca, ci iși croiește drumul și catre bauturile noastre preferate. Spre exemplu, cafeaua cu lavanda capata tot mai multa popularitate, devenind un produs aproape nelipsit din cele mai cunoscute cafenele.

Alimentul pe care sa-l incluzi in dieta ta pentru a regla nivelul de zahar din sange. Ce beneficii aduce intregului organism

09:05, 28.02.2024 - O alimentație sanatoasa inseamna și o viața plina de vitalitate. Pentru a scadea nivelul de zahar din sange, ai nevoie de un aliment pe care il poți include in dieta zilnica. Are multe beneficii pentru sanatate, dar și un aport caloric crescut.


Ce parere ai despre aceasta stire?