Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câte cești de cafea se recomandă să bem zilnic. Ce au descoperit medicii

Publicat:

Cafeaua se numara printre cele mai cunoscute bauturi din intreaga lume. Aceasta are numeroase beneficii și, daca este consumata cu masura, ne poate scapa de diferite afecțiuni. Iata cate cești de cafea trebuie sa consumam, de fapt.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul trist al medicilor despre Florin Piersic: „Situația sa este grava”. Ce i-au descoperit in corp

14:55, 08.05.2024 - Medicii de la Institutul Inimii din Cluj au explicat, miercuri, intr-o conferința de presa, ca actorul Florin Piersic, in varsta de 88 de ani, are o infecție generalizata in organism, septicemie, astfel ca situația sa este grava, fiindu-i pusa viața in pericol   In urma unor proceduri medicale, Florin…

Vine praful saharian peste Romania! Ce recomanda medicii: 'Aceste microparticule sunt foarte daunatoare'

11:15, 16.04.2024 - O masa de aer incarcat de particule de praf saharian ajunge marți deasupra Romaniei. Depunerile de praf saharian vor putea fi observate in zonele și in intervalele in care va ploua, spun meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Bei cafea zilnic? Trucul prin care poți scapa de patarea dinților

19:20, 15.04.2024 - Cafeaua este considerata inamicul zambetului perfect. Persoanele care nu-și pot incepe ziua fara o ceașca de cafea sunt obișnuite cu patarea treptata a dinților, dar un medic stomatolog a dezvaluit un „truc salvator” cu ajutorul caruia poți scapa de petele inestetice, relateaza Yorkshire Live.

Catalin Zmarandescu, suspect de cancer » Ce i-au descoperit medicii la un control de rutina: „O luasem razna”

14:50, 02.04.2024 - Catalin Zmarandescu a fost eliminat recent de la Survivor All Stars, iar acum, intors acasa, luptatorul a vorbit despre un subiect delicat din viața lui. In urma unui control de rutina, sportivul a descoperit ca are ceva probleme de sanatate.  Se pare ca Survivor All Stars a fost și cel care l-a ajutat…

Alimentul care iti distruge ficatul mai rau decat alcoolul. Toata lumea il consuma zilnic

12:30, 31.03.2024 - Recent, o noua boala a ajuns in topul afectiunilor care duc la cedarea ficatului. Boala ficatului gras non-alcoolic poate duce la ciroza si la diabet de tip 2. Una dintre principala cauza a aparitiei acestei boli este consumul de zahar, conform healtyfood.com. In urma unui studiu recent s-a descoperit…

Ce s-a descoperit in corpul unui barbat care manca zilnic slanina „ușor gatita, necrocanta”. Medicii au ramas uluiți

16:00, 14.03.2024 - Barbatul s-a prezentat la doctor cu migrene, de care suferea saptamanal, insa, dupa o investigație mai amanunțita, medicii au facut o descoperire la care nu se așteptau. Iata despre ce este vorba!

Ce s-a descoperit in corpul unui barbat care manca zilnic slanina prea puțin gatita. Medicii au ramas uluiți

15:55, 14.03.2024 - Barbatul s-a prezentat la doctor cu migrene, de care suferea saptamanal, insa, dupa o investigație mai amanunțita, medicii au facut o descoperire la care nu se așteptau. Iata despre ce este vorba!

Obiceiuri frecvente care iți afecteaza dantura și ce recomanda medicii stomatologi

14:10, 05.03.2024 - ADVERTORIAL. Obiceiurile zilnice au, de cele mai multe ori, un impact direct asupra sanatații dentare. Desigur, exista atat obiceiuri care susțin o buna sanatate orala, cat și altele care, in timp, pot determina apariția cariilor, alaturi de alte afecțiuni stomatologice.


Ce parere ai despre aceasta stire?