Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Blocadă, carantină, lovituri de la distanță, invazie. Scenariile Chinei împotriva Taiwanului / „Strategia șarpelui boa”

Publicat:

Taiwanul a acuzat sambata armata chineza ca a simulat un atac asupra insulei in timpul unor exerciții militare la care participa peste o suta de avioane de lupta și mai mult de o duzina de nave militare, intre 4 și 7 august. Aceste manevre sunt prezentate ca o pregatire pentru o viitoare blocada a insulei, […] The post Blocada, carantina, lovituri de la distanța, invazie. impotriva Taiwanului / „Strategia șarpelui boa” first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moscova ameninta Londra cu represalii militare daca Ucraina foloseste armamentul britanic impotriva teritoriului rus

18:45, 06.05.2024 - Rusia a avertizat Marea Britanie ca daca Ucraina va folosi arme britanice pentru a ataca teritoriul rus, cum a sugerat ministrul britanic de externe David Cameron, Moscova ar putea riposta prin atacuri asupra instalatiilor si echipamentelor militare britanice amplasate in Ucraina și alte țari.

China a impus sancțiuni impotriva companiilor americane

15:21, 11.04.2024 - China a impus contramasuri impotriva companiilor americane General Atomics Aeronautical Systems și General Dynamics Land Systems pentru ca au vindut arme Taiwanului, a anunțat Ministerul chinez de Externe intr-un comunicat. "China a decis sa ia urmatoarele contramasuri impotriva General Atomics Aeronautical…

30 de avioane militare chineze, detectate in jurul Taiwanului in doar 24 de ore

09:45, 03.04.2024 - 30 de avioane militare chineze au fost detectate in decursul ultimelor 24 de ore in jurul Taiwanului, a anuntat miercuri Ministerul Apararii de la Taipei, aceasta fiind una din cele mai importante desfasurari din acest an.

Țarile UE pregatesc o noua blocada impotriva cerealelor ucrainene

20:30, 19.03.2024 - Statele Uniunii Europene si Parlamentul European deschid marti seara negocieri pentru a prelungi exceptiile vamale acordate Ucrainei si ar putea decide restrangerea importurilor de cereale ucrainene, transmite AFP, relateaza Agerpres. In perspectiva discutiilor, ambasadorii Celor 27 au acceptat luni…

China a trimis 11 nave de razboi in jurul Taiwanului și a ridicat avioanele militare

11:35, 28.02.2024 - Unsprezece nave chineze au fost detectate in decurs de 24 de ore in jurul Taiwanului, a declarat miercuri Ministerul Apararii taiwanez, un record de la inceputul acestui an, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Noi lovituri americano-britanice impotriva rebelilor houthi in Yemen

08:55, 25.02.2024 - Statele Unite si Marea Britanie au efectuat sambata lovituri vizand 18 tinte ale houthi in opt locatii distincte din Yemen, ca raspuns la atacurile desfasurate de rebelii sustinuti de Iran impotriva navelor din Marea Rosie, a anuntat Pentagonul, scrie AFP.

SUA si Marea Britanie au lansat noi lovituri asupra unor tinte houthi in Yemen

08:05, 25.02.2024 - Statele Unite si Marea Britanie au lansat sambata lovituri impotriva a 18 tinte houthi in opt locuri diferite din Yemen, ca raspuns la atacurile rebelilor sustinuti de Iran impotriva unor nave in Marea Rosie, a anuntat Pentagonul, citat de AFP.

Șeful PNL Valcea e dispus sa se alieze cu AUR, deși la centru partidul ia distanța de formațiunea lui Simion: Pentru victorie, toți impotriva PSD VIDEO

10:20, 14.02.2024 - Președintele PNL Valcea, Cristian Buican, a declarat, sambata, ca vrea sa faca alianța cu oricine, inclusiv cu AUR, pentru a elimina „mafia pesedista” din administrația locala. Buican a menționat ca este deschis și pentru o colaborare pre-electorala cu formațiunea condusa de George Simion.


Ce parere ai despre aceasta stire?