Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Berlinala 2020 - Radu Jude, primul regizor român cu trei producţii în festival

Publicat:

Filmele” si „Iesirea trenurilor din gara”, regizate de (cel de-al doilea in colaborare cu istoricul , care debuteaza astfel ca regizor) vor avea premiera in sectiunea Forum a Festivalului de Film de la Berlin de anul acesta. Este pentru prima data cand un regizor roman are selectate in aceeasi sectiune doua filme.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spectacolul al Grupului de dans contemporan PR-Evolution al Teatrului Național „Csokonai” din Debrecen

20:15, 22.04.2024 - In cadrul celei de-a 22-a ediții a Festivalului internațional „Primavara Poeziei/ A Kolteszet Tavasza/ Spring of Poetry”  va invitam la Spectacolul intitulat Montaj al Grupului de dans contemporan PR-Evolution al Teatrului Național „Csokonai” din Debrecen (Ungaria). A Csokonai Nemzeti Szinhaz Debrecen…

Calvarul obținerii actelor necesare pentru ieșirea la pensie

17:06, 19.04.2024 - ■ una din cele mai mari dificultați pe care o intampina cei care vor sa iasa la pensie este cea a obținerii actelor privind drepturile salariale anterioare ■ o lege aparura in 2012 a facilitat inființarea unor firme private care au preluat parte din arhive și elibereaza acte contra cost ■ Noua lege…

Soluțiile unui economist roman din Danemarca pentru ieșirea UE din criza: „Nu se rezolva cu poezii ONG-iste” EXCLUSIV

05:40, 09.04.2024 - UE traverseaza o perioada economica delicata, iar țari ca Germania se afla in recesiune. Profesor la Copenhagen Business School, in Danemarca, Cornel Ban considera ca a sosit momentul inființarii unui fond de investiții publice european care sa susțina an de an programe ambițioase, similare PNRR.

POLIȚIA DE FRONTIERA Certificat ITP falsificat, descoperit la ieșirea din țara

11:36, 05.04.2024 - Polițiștii de frontiera satmareni cerceteaza un cetațean roman care a prezentat la controlul de frontiera un certificat ITP care a fost falsificat. The post POLIȚIA DE FRONTIERA Certificat ITP falsificat, descoperit la ieșirea din țara first appeared on Informatia Zilei .

Sebastian Stan a caștigat Ursul de Argint la Berlinala 2024 pentru interpretarea rolului principal in filmul „A Different Man”

12:35, 25.02.2024 - Actorul roman, Sebastian Stan, s-a aflat pe lista marilor castigatori de la Berlin 2024. Actorul a obtinut Ursul de Argint pentru cea mai buna interpretare a rolului principal din filmul „A Different Man”.

Marii caștigatori de la Berlinala 2024: Actorul roman Sebastian Stan a primit Ursul de Argint

21:45, 24.02.2024 - Productia "Dahomey", in regia lui Mati Diop, a fost recompensata sambata seara cu Ursul de Aur pentru cel mai bun film la cea de-a 74-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin. Ursul de Argint pentru cea mai buna interpretare in rol principal a fost acordat actorului roman Sebastian…

Caștigatorul Ursului de Aur de la Berlin, Pe Adamant,din 15 martie in cinematografe

20:15, 23.02.2024 - Regizorul francez Nicolas Philibert, unul dintre marile nume ale filmului documentar la nivel internațional, semneaza regia filmului Pe Adamant (Sur l’Adamant). Filmul a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Berlin in 2023, unde a caștigat Marele Premiu, Ursul de Aur. Din juriul care…

Scandal politic la Berlinala 2024: Membrii unui partid de dreapta, interziși in sala

00:26, 16.02.2024 - Doi membri ai juriului Festivalului de Film de la Berlin au criticat joi decizia de a retrage invitațiile unor politicieni de dreapta, unul dintre ei sugerand ca evenimentul ar fi putut ”sa le largeasca orizonturile” celor in cauza.


Ce parere ai despre aceasta stire?