Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Barometru de Sănătate: Mai mult de jumătate din români spun că își fac analizele anual

Publicat:

Mai mult de jumatate dintre romani spun ca iși fac analizele anual sau mai des și doar 11% declara ca nu și-au facut analizele in ultimii 5 ani. Daca apare o problema de sanatate, mai mult de 50 la suta merg la medicul de familie.

53% dintre romani spun ca iși fac analizele anual sau mai des și doar 11% declara ca nu și-au facut analizele in ultimii 5 ani, arata Barometrul de .

In cazul apariției unei probleme de sanatate, peste jumatate dintre romani merg direct la medicul de familie, cel care este considerat și principala sursa de informare despre medicamente…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fermieri din Spania, inșelați de romani. Prejudiciul este de jumatate de milion de euro VIDEO

19:20, 23.04.2024 - Doi indivizi sunt cercetați pentru evaziune fiscala, pentru ca au realizat achizitii de usturoi si utilaje din Spania, simuland de pe telefonul mobil efectuarea tranzactiilor bancare. La 500.000 de euro se ridica prejudiciul creat prin fraude.

Cand intra primul escavator pe șantierul Spitalului Regional de Urgența Cluj. Mircea Abrudean: „Vor veni jumatate dintre romani sa se trateze”

17:55, 22.04.2024 - Prima cupa de excavator la Spitalul Regional de Urgența va intra in pamant in jurul datei de 10 mai, a anunțat in exclusivitate la ZIUA LIVE Secretarul General al Guvernului, clujeanul Mircea Abrudean. S-au gasit soluții și pentru finanțarea Spitalului Pediatric Monobloc.

Peste jumatate dintre romani recicleaza in prezent prin Sistemul Garantie-Returnare (Kantar)

07:16, 11.04.2024 - Mai mult de jumatate dintre romani au adoptat Sistemul Garantie-Returnare (SGR), iar 25% dintre acestia afirma ca returneaza frecvent ambalajele cu simbolul SGR la punctele de colectare, arata datele unui studiu intocmit de Kantar. Conform datelor centralizate, 58% dintre respondenti au declarat ca…

Peste jumatate dintre romani folosesc TV-ul ca principala sursa de informare (sondaj INSCOP). Ce cred despre dezinformare

09:05, 18.03.2024 - Posturile TV reprezinta principala sursa de informare pentru mai mult de jumatate dintre romani, urmate de retelele sociale (28,3%), arata datele unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. 43% dintre cei chestionati cred ca retelele sociale sunt cele mai expuse dezinformarii, iar 45,6% considera…

”Du-te la medicul tau de familie in luna de nastere, pentru un consult profilactic!”- sfatul președintei CNAS

10:40, 06.03.2024 - ”Du-te la medicul tau de familie in luna de naștere pentru un consult profilactic”, și nu doar cand ești bolnav, ne recomanda președinta CNAS , medicul Valeria Herdea. Medicul de familie este cel care iși cunoaște asigurații și consultul profilactic este necesar pentru reducerea riscurilor de boala,…

Florin Barbu: "Fermierii romani primesc jumatate din bani mai devreme!" | Guvernul a aprobat modificari importante privind subvențiile pentru legumicultori

20:05, 22.02.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunțat modificari importante aduse unor programe prin care se acorda subvenții unor categorii de fermieri romani. Aceștia vor primi jumatate din bani mai devreme decat era prevazut in programe.

CNAS vrea ca romanii sa mearga la medicul de familie anual, in luna nașterii: "Asta se face in toate țarile civilizate"

11:30, 21.02.2024 - Președinta CNAS, Valeria Herdea, a anunțat ca de la 1 martie instituția va derula o campanie pentru a-i convinge pe romani sa mearga la medic preventiv pentru consultație anual, in luna nașterii.

Misterul mirosului groaznic care a exasperat o familie de romani, dezlegat pe jumatate. „Știți povestea cu soția tradata?”

15:05, 17.02.2024 - Exista cazuri cand aparent fara niciun motiv apar mirosuri pestilențiale care terorizeaza uneori un bloc sau o comunitate intreaga. Uneori, acestea ascund evenimente morbide, dar in alte cazuri totul ține de cauze mult mai puțin dubioase.


Ce parere ai despre aceasta stire?