Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbatul care a ucis trei persoane într-un tramvai la Utrecht a fost condamnat la închisoare pe viaţă

Publicat:

Un tribunal olandez l-a condamnat vineri la inchisoare pe viata pe autorul atacului terorist comis in martie 2019 la Utrecht, transmite Reuters, citata de Agerpres. , in varsta de 38 de ani, nascut in Turcia, a impuscat mortal trei persoane si a ranit alte cinci intr-un tramvai din acest oras.

CITEȘTE ȘI: Descoperiri importante: Cum lupta sistemul imunitar cu noul coronavirus/ STUDIU .

Judecatorii au stabilit ca inculpatul nu a aratat niciun fel de remuscari si ca a fost pe deplin responsabil pentru actiunile sale, desi are inteligenta scazuta si o tulburare de personalitate.

Atacul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inchisoare pe viata, la Constanta! Victima, injunghiata de 42 de ori. Cererea de revizuire, respinsa

09:50, 10.05.2024 - Judecatorii de la Curtea de Apel Constanta au respins definitiv cererea de revizuire a dosarului privind crima din cartierul constantean Medeea, din septembrie 2021. Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, fapta a avut loc in cartierul Medeea din Constanta, iar…

Un om de știința rus care a lucrat la tehnologii hipersonice a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru tradare

17:25, 18.04.2024 - Aleksandr Kuranov, un om de stiinta rus care a lucrat la tehnologii hipersonice, a fost condamnat joi la sapte ani de inchisoare pentru tradare, dupa ce a fost acuzat ca a transmis secrete de stat unor cetateni straini, relateaza Reuters.

Cu ce se mai ocupa diplomații americani: Unul dintre ei a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Cubei

15:46, 13.04.2024 - Un fost diplomat american a fost condamnat la 15 ani de inchisoare, dupa ce a recunoscut ca a acționat ca agent al Cubei in ceea ce Departamentul de Justiție a numit una dintre cele mai ample și mai indelungate infiltrari in guvernul american, relateaza Reuters.

Un ucrainean, care a ajutat Rusia sa bombardeze restaurantul din Kramatorsk, a fost condamnat la inchisoare pe viața

20:15, 04.04.2024 - Un ucrainean care a ajutat Rusia sa directioneze un atac cu rachete asupra unei pizzerii din orasul Kramatorsk, situat in estul tarii, in iunie anul trecut, a fost condamnat la inchisoare pe viata, relateaza The Guardian.

Scene demne de Final destination“, la Cogealac! Judecatorii din Constanta au dictat 70 de ani de inchisoare. Pedepse definitive (VIDEO)

17:05, 03.04.2024 - Conform anchetatorilor, la data de 20 iunie 2022, in jurul orei 18.30, a avut loc un conflict intre doua grupuri de persoane. Un grup dintr o comuna din judetul Tulcea care a venit cu un autoturism, respectiv 6 persoane, in comuna Cogealac. Un barbat a luat o piatra si a aruncat o spre autoturismul…

Fostul șef al Federației de fotbal din China, condamnat la inchisoare pe viața

10:55, 26.03.2024 - Fostul șef al federației naționale de fotbal din China, Chen Xuyuan, a fost condamnat la inchisoare pe viața pentru acceptarea de mita, a anunțat marți presa de stat, citata de Reuters, in urma uneia dintre cele mai mari anchete anticorupție din ultimii a

Criminalul in serie care iși arunca victimele in fantani va fi liber, deși a fost condamnat inițial la inchisoare pe viața. Și-a ucis inclusiv iubita gravida

09:20, 19.03.2024 - Iulian Țiganila, criminalul din Argeș, condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a ucis nu mai putin de sapte persoane, printre care și iubita sa insarcinata, este pe cale de a fi eliberat.

Fostul cancelar austriac Sebastian Kurz a fost condamnat la opt luni de inchisoare cu suspendare pentru marturie falsa

21:21, 23.02.2024 - Fostul cancelar conservator austriac Sebastian Kurz a fost gasit vinovat de falsa marturie, in urma unui proces in care a fost acuzat ca a mintit in fata unei comisii parlamentare in timp ce era inca in functie, relateaza AFP si Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?