Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atacul şoarecilor răpune agricultura din Bărăgan

Publicat:


„Eu n-am mai vazut asa ceva! Toate terenurile sunt invadate de soareci. Avem pagube semnificative si, din pacate, acum nu prea avem ce sa mai facem. Sunt foarte prolifici, intr-o luna apare o noua generatie din puii proaspat fatati“, ne spune , secretarul .
El precizeaza ca fost o iarna blanda, fara precipitatii, iar tehnologia de insamantare fara aratura, «no-till», a facut ca populatia de soareci sa explodeze.

„Nimeni nu le mai face fata“

Dobre crede ca singura masura ar fi aratul ogorului de doua ori inainte de semanat, la…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atacul din biserica din Sydney, unde un episcop a fost injunghiat, a fost un act terorist, spune Poliția

08:40, 16.04.2024 - Poliția australiana a catalogat atacul cu cuțitul, comis cu o zi in urma de catre un adolescent intr-o biserica asiriana din suburbiile orașului Sydney, drept un „act terorist”, au relatat marți, 16 aprilie, AFP și Reuters. Acesta a fost al doilea incident in numai trei zile petrecut in Sydney.Cel puțin…

Patru avioane britanice de la baza Mihail Kogalniceanu au interceptat drone iraniene in atacul asupra Israelului

13:10, 15.04.2024 - Mai multe aeronave britanice Eurofighter Typhoon, aflate la baza Mihail Kogalniceanu din Romania, au fost implicate intr-o operațiune de interceptare a dronelor și rachetelor lansate de Iran catre Israel. Patru dintre aceste aeronave au luat parte la acți

Reuniune G7 dupa atacul Iranului asupra Israelului: „Suntem pregatiti sa luam masuri suplimentare”

20:45, 14.04.2024 - Liderii tarilor G7 - grupul ce reuneste cele mai puternice economii democratice ale lumii - au condamnat atacul Iranului asupra Israelului si au promis ca vor depune eforturi pentru a incerca sa previna o „escaladare regionala incontrolabila” in Orientul Mijlociu, in urma unei reuniuni care a avut loc…

(video) Dodon: CFM intenționat este dusa la faliment, ca sa „o prihvatizeze” cineva ca Spinu. Ei duc motorina spre Ucraina, aduc cereale și sunt in pierdere?!

13:00, 17.03.2024 - „Calea Ferata din Moldova intenționat se falimenteaza, pentru ca mai tarziu sa o prihvatizeze cineva de tipul lui Spinu”, afirma fostul șef de stat, Igor Dodon, liderul PSRM, facand referire la „situația critica” prin care trece compania naționala de transport feroviar.

(video) Dodon: CFM intenționat este dusa la faliment, ca sa o privatizeze cineva ca Spinu. Ei duc motorina spre Ucraina, aduc cereale și sunt in pierdere?!

12:25, 17.03.2024 - „Calea Ferata din Moldova intenționat se falimenteaza, pentru ca mai tarziu sa o prihvatizeze cineva de tipul lui Spinu”, afirma fostul șef de stat, Igor Dodon, liderul PSRM, facand referire la „situația critica” prin care trece compania naționala de transport feroviar.

Trei barbați, reținuți dupa ce au furat motorina din utilajele unei firme

18:21, 04.03.2024 - Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Lugoj, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj, au reținut astazi un tanar banuit de savarșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului…


Ce parere ai despre aceasta stire?