Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul Live de la 14.00: Cine este Daniela Marişcu, jurat al emisiunii „Impreiul leilor“

Publicat:

Al treilea investitor intra in si este pregatit sa se lupte cu toate armele pentru ideile de business puternice, creative, care vor reusi sa o convinga sa investeasca din fondurile proprii pentru a creste o afacere.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cați bani face un angajat și cum se prinde un job in industria de jocuri video, cu Ana Pohrib, HR Manager

09:40, 25.04.2024 - Cați bani face un angajat si cum se prinde un job in industria de jocuri video detaliaza Ana Pohrib, HR Manager la Amber Studio, in ediția din Adevarul Live realizata și moderata de Antoaneta Banu.

Premiile Gazetariei Sportive 2023 » Alexandru Barbu, realizatorul emisiunii GSP Live și reporter special al Gazetei, a primit trofeul pentru cel mai bun tanar jurnalist al anului

12:45, 20.04.2024 - Sambata, 20 aprilie, Asociația Presei Sportive din Romania a anunțat laureații gazetariei sportive pentru anul 2023. Alexandru Barbu, 23 de ani, realizatorul emisiunii GSP Live și reporter special al Gazetei, a primit trofeul „Mihai Dolinschi”, pentru cel mai bun tanar jurnalist al anului. Oficial,…

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii. A fost dat bonusul de 100 de puncte: „Va felicit din toata inima!”

23:40, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, emoțiile au fost la cote maxime și asta pentru ca toate echipele s-au descurcat foarte bine și au reușit sa-i surprinda pe jurați. Iata cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii!

Alerta in Israel! l Iranul, dușmanul de moarte al Israelului, a jurat sa se razbune

23:21, 04.04.2024 - Israelul s-a pregatit joi pentru posibilitatea unor represalii dupa presupusa ucidere a unor generali iranieni la Damasc in aceasta saptamana, afirmand ca va raspunde cu fermitate și semnaland ca și-a inasprit pregatirea militara.

Ediție speciala de 8 martie a emisiunii „Romanii au Talent”: Artiștii internaționali vor uimi publicul

15:20, 08.03.2024 - Cea de-a cincea ediție din sezonul #14fenomen al emisiunii „Romanii au Talent” va fi marcata de un spectacol neașteptat. Se pregatește o ediție speciala, de 8 martie, in care scena va fi luminata de prezența unor artiști excepționali din Austria, Georgia, Marea Britanie și chiar din Las Vegas.

Irina Fodor, detalii din culisele emisiunii Asia Express. Concurenții se pregatesc sa mearga pe Drumul Zeilor: „Plecam intr-o noua aventura magnifica”

21:55, 26.02.2024 - Mult a fost, puțin a mai ramas pana cand cele zece echipe de la Asia Express vor porni in aventura vieții lor pe Drumul Zeilor. Cum numele concurenților au fost deja comunicate oficial, și Irina Fodor a facut primele dezvaluiri despre acest sezon.

Cand incepe MediCOOL la Antena 1. Dr. Mihail Pautov și Carmen Bruma, primele declarații despre sezonul 6: „A fost o adevarata provocare”

11:41, 20.02.2024 - Dr. Mihail Pautov și Carmen Bruma revin la Antena 1 cu un nou sezon MediCOOL, incepand din 24 februarie, in fiecare sambata, de la 12.00. In cadrul emisiunii se vor aborda subiecte care sunt de mare interes pentru telespectatori.MediCOOL revine pe micile ecrane cu cel de-al șaselea sezon, ce va putea…

Sezonul 32 al emisiunii „Romania, te iubesc!” debuteaza duminica la Pro TV

22:15, 10.02.2024 - Al 32-lea sezon „Romania, te iubesc!” va incepe la Pro TV duminica, de la ora 18.00, cu ancheta „Litoral, recif imobiliar” semnata de Paul Angelescu.Peste 1000 de hectare, de-a lungul plajei salbatice de la Vadu, au fost retrocedate, vandute si lotizate de-a lungul anilor. Iar mai multe primarii,…


Ce parere ai despre aceasta stire?