Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acuzat de hărțuire sexuală, Placido Domingo este urmărit de un investigator privat

Publicat:

Opera din Los Angeles a desemnat o avocata pentru a investiga "in mod independent si exhaustiv" acuzatiile de hartuire sexuale lansate impotriva tenorului spaniol , relateaza miercuri EFE, potrivit Agerpres.

Surse ale institutiei, al carei director general este insusi din 2003, au confirmat pentru EFE ca "Opera din Los Angeles a contractat serviciile avocatei , de la biroul de avocatura Gibson, Dunn & Crutcher, care va incepe imediat investigatia".

este considerata de revista de afaceri

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iulian Dumitrescu a contestat sechestrul pus de DNA asupra averii sale

18:21, 16.02.2024 - Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, s-a prezentat vineri, 16 februarie, la Tribunalul Bucuresti, unde a contestat sechestrul pus de DNA asupra conturilor sale si a unui imobil, in dosarul in care este urmarit penal pentru luare de mita si fals in declaratii, potrivit news.ro.Procurorii…

Simbol din Costinești, demolat de un privat. BTT a vandut terenul cu tot cu opera de arta

13:10, 16.02.2024 - Nimeni nu știe cand a fost distrus monumentul de sculptura Ceasul Nerotitor realizat in anii '70 de artistul Eugen Patraș și amplasat in Costinești. Pur și simplu a fost gasit facut bucați, peste noapte.


Ce parere ai despre aceasta stire?