Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost eliberat un bărbat care a vrut să mituiască un agent

Publicat:

El a fost condamnat in acelasi dosar cu avocata , care insa a primit o pedeapsa cu suspendare. Potrivit anchetatorilor, povestea in care au fost implicati cei doi a inceput pe 23 aprilie, atunci cand , cunoscut in mediul infractional iesean sub numele de "Cap de Porc", i-a promis unui agent din penitenciar suma de 1.000 de euro pentru ca acesta sa-i aduca in spatele gratiilor opt telefoane mobile, un incarcato (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi polițiști, impușcați intr-o secție de poliție din Paris. Un barbat a reușit sa fure arma unui agent

08:00, 10.05.2024 - Intr-un incident șocant, doi polițiști au fost impușcați și grav raniți de gloanțe, joi seara, intr-o secție de poliție din sudul Parisului. Potrivit informațiilor furnizate de AFP, un barbat a sustras arma unui agent dupa ce fusese arestat pentru agresarea unei femei cu un cutter.

Caz grav și atipic la Paris: doi politisti impușcați intr-un comisariat de un barbat care a sustras arma unui agent

05:55, 10.05.2024 - Doi politisti au fost grav raniti de gloante, joi seara, intr-o sectie de politie din sudul Parisului, de un barbat care a sustras arma unui agent, dupa ce fusese arestat pentru agresarea unei femei cu un cutter, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Barbat din Cluj, amendat pentru ca ținea in captivitate un caprior! Animalul a fost eliberat - FOTO

09:15, 30.04.2024 - Un caprior ținut in captivitate de un barbat din comuna Cuzdrioara, județul Cluj, a fost eliberat in habitatul natural.„La data de 27 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au descoperit, in baza informațiilor de interes operativ, un exemplar de caprior ținut…

Iasi: Barbat recent eliberat din penitenciar, prins in flagrant cu 7 grame de heroina asupra lui

19:10, 27.04.2024 - Un barbat, recent eliberat din penitenciar, a fost retinut de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iasi, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce avea asupra lui cantitatea de aproximativ 7 grame de heroina destinata comercializarii.

Un barbat a incercat sa mituiasca doi polițiști cu 600 de euro, fiul sau a repetat gestul a doua zi, iar amandoi au fost reținuți

12:50, 04.04.2024 - Doua persoane din judetul Mures, un tata si fiul sau, au fost retinute dupa ce ar fi incercat sa mituiasca doi agenti de politie. Tatal a vrut sa le ofere suma de 600 de euro pentru a nu-i suspenda permisul de conducere fiului sau, iar fiul a repetat gestul a doua zi.

Un barbat din Iași a lovit și amenințat mai mulți polițiști, iar apoi a incercat sa-i mituiasca ca sa scape de acuzații

11:11, 07.03.2024 - Un barbat din Iasi a fost retinut de procurorii Serviciului Teritorial Iasi din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru dare de mita, ultraj refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, distrugere si amenintare, se arata intr-un comunicat de presa transmis, joi, de DNA,…

Barbat impiedicat de la un gest extrem de un polițist din Dambovița: „I-a vorbit cu blandețe și l-a eliberat”

12:20, 19.02.2024 - Un polițist in varsta de 31 de ani, din județul Dambovița, l-a salvat pe un barbat de la moarte sigura. Acesta avea de gand sa se spanzure intr-o padure, dar l-a convins sa renunțe la gestul extrem

A vrut sa scape de un dosar pentru violența in familie: Un barbat, reținut dupa ce a incercat sa mituiasca un polițist

13:50, 13.02.2024 - Un locuitor al capitalei, cercetat pentru violența in familie, a fost reținut, cu puțin timp in urma, de ofițerii CNA și ai Serviciului Protecție Interna și Anticorupție al MAI pentru corupere activa. Acesta ar fi promis 2000 de lei unui polițist in schimbul sistarii procesului inițiat in privința acestuia.


Ce parere ai despre aceasta stire?