Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

6 trucuri care te ajută să-ţi revitalizezi relaţia. Trebuie să le încerci!

Publicat:

Blazarea, stresul, problemele de la serviciu, cele in familie, toate acestea contribuie la destramarea legaturii emotionale dintre voi.

Vestea buna e ca sunt anumite trucuri pe care le poti pune in practica pentru a-ti revitaliza relatia.

Iata 6 dintre ele!

1. Discutati-va problemele

Nu tineti supararea in voi si evitati sa va duceti la culcare fara sa vorbiti unul cu celalalt. Daca vrei cu adevarat sa iti revitalizezi relatia, trebuie sa intelegi ca problemele, oricare ar fi ele, trebuie discutate.

Degeaba esti suparata pe el ca nu a venit la ora stabilita…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

'Degeaba ignoram instinctul'. Cum stii ca esti in relatia nepotrivita

09:25, 28.04.2024 - Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Adevaruri ascunse”, principalele semne care te pot ajuta sa iti dai seama ca esti in relatia nepotrivita.„Sunt multe semne care ne arata ca nu este locul nostru acolo.

Suc de castraveți: beneficii pentru sanatate și reacții adverse

15:46, 25.04.2024 - Aflați din randurile urmatoare care sunt mai exact beneficiile consumului zilnic de suc de castraveți. In plus, descoperiți și care sunt potențialele reacții adverse, la care cu siguranța ar trebui sa acordați mare atenție.Beneficiile sucului de castravețiPoate ajuta la pierderea in greutateSucul de…

Amestecul puternic care te ajuta sa scapi de orice pata din cada. Trebuie sa il incerci

09:50, 19.04.2024 - Daca vrei o soluție eficienta pentru curațarea cazii din baie, avem noi o idee. Daca vrei ca acest obiect sanitar sa straluceasca și sa aiba din nou albul imaculat de la inceput, folosește acest truc genia, ce da rezultate imediat. Trebuie sa il incerci, nu vei da greș cu el. Cum sa elimini petele de…

Alimente bogate in acid hialuronic. Ajuta-ți articulațiile sa se mențina tinere

17:30, 18.02.2024 - Acidul hialuronic este o substanța produsa in mod natural de corpul uman și se regasește in mai multe organe. Din pacate, se diminueaza in timp, odata cu inaintarea in varsta. Vestea buna insa este ca el poate fi asimilat prin intermediul alimentației.

Trucuri care te ajuta sa reduci consumul de carne. Alimente sanatoase și delicioase pe care sa le incluzi in dieta

23:20, 15.02.2024 - Este cunoscut faptul ca un consum de carne roșie, mai mult de 3 zile pe saptamana, creeaza probleme de sanatate. Exista insa cateva trucuri simple care te ajuta sa reduci cat mai mult carnea din alimentație.

Rugaciunea catre Sfantul Valentin care te ajuta sa atragi iubire in viața ta. Cat de des trebuie sa o rostești pentru a scapa de problemele in dragoste

10:25, 14.02.2024 - Rugaciunea catre Sfantul Valentin care ți-ar putea fi de mare ajutor daca iți dorești sa atragi iubire in viața ta. Iata cat de des trebuie sa o rostești pentru a scapa de problemele in dragoste.


Ce parere ai despre aceasta stire?