Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

3 semne care indica o relatie toxica

Publicat:

Se pare ca in orice directie am privi vedem oameni care sunt implicati in relatii sentimentale toxice - sursa nefericirii in incercarile noastre de a dobandi iubire, scrie psihologul , citat de psychologytoday.com.

Citeste mai mult si comenteaza pe SmartWoman.ro

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

7 semne timpurii ca o relație de dragoste nu va dura

08:31, 28.04.2024 - Cu toții ne dorim ca relațiile noastre sa dureze, nu? Fiorul noii iubiri, momentele impartașite, conexiunile profunde - nu este de mirare ca tanjim dupa o iubire care sa reziste testului timpului.

4 semne care indica necesitatea unui control optometric 

11:30, 04.04.2024 - In lumea moderna in care traim, ochii noștri sunt solicitați mai mult decat oricand. Preocuparea pentru sanatatea oculara nu ar trebui neglijata, iar un control optometric regulat este esențial. Daca te confrunți cu probleme precum vedere incețoșata, dureri frecvente de cap sau sensibilitatea crescuta…

BRONȘIOLITA ACUTA Semne care indica necesitatea consultului medical urgent pentru Copii

13:16, 01.04.2024 - Bronșiolita este in general cauzata de Virusul Sincițial Respirator (VSR), care se raspandește prin picaturi de saliva și prin contact direct cu mainile contaminate The post BRONȘIOLITA ACUTA Semne care indica necesitatea consultului medical urgent pentru Copii first appeared on Informatia Zilei .

Reacția lui Catalin Dobrescu dupa ce Oana Radu a spus ca au avut o „relație toxica, abuziva”: „Este fix parerea ei, eu nu-mi spal lucrurile in public”

14:35, 29.03.2024 - Oana Radu a lansat o serie de acuze la adresa lui Catalin Dobrescu, fostul ei soț de care a divorțat oficial in decembrie. Mai mult decat atat, cantareața i-a deschis acestuia mai multe procese in judecata. In noiembrie 2023 s-a aflat ca Oana Radu și Catalin Dobrescu s-au desparțit. „Eu și Catalin nu…

Ficatul, grav afectat de alcool și excesele alimentare. Mihaela Bilic: "Nu doare și nu da semne de boala"

19:25, 21.02.2024 - Ficatul este responsabil de procesarea și stocarea glucidelor, lipidelor, micro și macro nutrienților, dar și de transformarea substanțelor toxice in produși netofici, sprijina sistemul imunitar, metabolizeaza fierul și colesterolul.


Ce parere ai despre aceasta stire?