Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

20%* reducere pentru toate zborurile rezervate de membrii Wizz Discount Club

Publicat:

, una dintre companiile aeriene din Europa cu cea mai mare crestere, ofera membrilor sansa de a sarbatori mai devreme si le ofera 20%* reducere la toate zborurile rezervate astazi, joi, 8 februarie, inainte de miezul noptii. Cu preturi ce incep de la 39 de lei**, cuplurile au oportunitatea […]

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Interferențele GPS și spoofing-ul s-au inrautațit in Europa de Est, Marea Neagra și Orientul Mijlociu. O companie aeriana și-a suspendat zborurile pentru o luna

07:50, 30.04.2024 - Finnair intrerupe timp de o luna zborurile catre Tartu, in estul Estoniei, din cauza unor perturbari GPS in zona, a anunțat luni compania aeriana finlandeza, scrie Reuters. Interferențele GPS și spoofing-ul s-au inrautațit in Europa de Est, Marea Neagra și Orientul Mijlociu, potrivit grupului industrial…

Rusia ataca zborurile de linie: Ryanair si Wizz Air au raportat probleme inclusiv deasupra Romaniei / Harta

17:20, 22.04.2024 - Mii de zboruri de linie  au fost afectate de presupuse bruiaje rusești, iar surse din aviație au calificat tactica drept "extrem de periculoasa" și o amenințare majora la adresa siguranței aeriene.

Fenomene extreme. Zborurile in Europa devin tot mai turbulente și imprevizibile

14:20, 19.04.2024 - Zborurile in Europa devin tot mai turbulente și imprevizibile din cauza schimbarilor climatice. Piloții se confrunta cu fenomene meteo extreme, cum ar fi furtuni violente la altitudini mari, turbulențe puternice și goluri de aer.

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav va avea legaturi directe cu marile orașe din Europa

16:00, 15.04.2024 - Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, anunța ca vor fi realizate noi rute pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Aeroportul brașovean va fi legat de orașe importante din Europa și Asia. Zborurile vor incepe la vara.

Wizz Air introduce noi zboruri catre o destinație de vacanța. Prețurile sunt de 199 de lei

21:55, 25.03.2024 - Compania aeriana Wizz Air a facut un anunț important pentru turiști. In urmatoarea perioada urmeaza sa fie introduse mai multe rute catre marile orașe din Europa, iar prețurile vor fi reduse, astfel canumeroase persoane se pot bucura de oferte.

Țara din Europa care interzise zborurile interne. Cum s-a ajuns la decizia drastica

00:40, 26.02.2024 - O țara din Europa a interzis zborurile interne, pe distanțe scurte. Autoritațile incearca sa reduca emisiile de gaze cu efect de sera și sa promoveze transportul feroviar, care este mai ecologic, avand și legaturi importante intre orașele statului.

Alexia Eram și Mario Fresh, escapada romantica de Ziua Indragostiților! Cei doi au ales o destinație spectaculoasa / FOTO

11:20, 14.02.2024 - Alexia Eram și Mario Fresh petrec la superlativ Ziua Indragostiților! Cei doi au plecat intr-o escapada romantica in Europa și au ales o destinație de vis! Alexia Eram a postat imagini spectaculoase din cea mai recenta vacanța! Iata cum iși petrec cea mai romantica zi din an.


Ce parere ai despre aceasta stire?