Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

17:50, 27.02.2024

Franța interzice denumiri precum „steak”, „escalop” și „jambon” pentru produsele vegetale

Franța interzice denumiri precum „steak”, „escalop” și „jambon” pentru produsele vegetale

Un nou decret publicat marţi de guvernul francez precizează lista denumirilor care sunt rezervate produselor de origine animală, precum „steak”, „escalop”, „jambon”, „file” şi „antricot”, şi care devin astfel interzise…




16:05, 27.02.2024

Franța interzice folosirea denumirilor „steak”, „escalop” sau „jambon” pentru produsele vegetale

Franța interzice folosirea denumirilor „steak”, „escalop” sau „jambon” pentru produsele vegetale

Guvernul francez a emis, marţi, un decret prin care interzice folosirea denumirii de „steak„ (-friptură-n.r.) pentru produsele pe bază de proteine vegetale, precizând că această denumire este rezervată produselor…




13:20, 12.04.2023

Culinaria: escalop de viţel

Ingrediente: 6 șnițele, 3-4 linguri untdelemn, o linguriță cu vârf de muștar, 100 ml smântână, 1/2 linguriță făină, un vârf de cuțit de piper, un vârf de linguriță de sare. Mod de preparare: Carnea curățată de…




19:40, 20.07.2022

Rețetă de escalop de vită cu ciuperci. Un preparat rafinat și delicios

Acest preparat este extrem de delicios. Este o rețetă pe care o poți face ori de câte ori ai invitați la masă și vrei să îi impresionezi. Nu vei da niciodată greș cu un așa preparat rafinat. Nu se prepară foarte…




18:46, 06.02.2021

Rețeta zilei: Escalop la grătar

Mod de preparare: Macra de porc prelucrată fără oase se taie transversal pe fibre (cîte 2 bucăți la porţie), se bat uşor, se sărează, se prăjesc pe ambele părţi pe reţeaua grătarului unsă cu slănină afumată şi…




04:02, 20.11.2018

10.000 euro/săptămână pentru două zile şi jumătate de muncă. Cine sunt norocoşii

Deputaţii şi senatorii au muncit în Parlament, în medie, două zile şi jumătate pe săptămână, adică o jumătate din cât lucrează un român obișnuit. Totuși, deputații au fost ceva ai harnici decât senatorii: 2,5 zile…




07:25, 20.07.2018

EXCLUSIV/ Și milionarii fac piața, nu-i așa? Camelia Șucu caută la țărani roșii cu ”parfum de copilărie”- VIDEO

De ani buni se menține în Top 20 cele mai influente femei de afaceri din România. E milionară, are bussines cu mobilă, cu imobiliare și în zona de lifestyle. Dar Camelia Șucu duce o viață de om obișnuit, gătește…




20:37, 01.11.2017

Rețeta zilei: Escalop de vițel cu ciuperci

Ingrediente: 500 gr de carne de vită (mânzat) 300 gr de ciuperci 3 căței de usturoi 100 gr de unt 50 ml ulei făină, cimbru, chili, sare 100 ml suc de roșii Mod de preparare Tăiem carnea și o...




10:11, 27.10.2017

Escalop în sos de roşii

Ingrediente500 g pulpa de vitel2 linguri fainasare si piperboaia de ardeiSOS300 ml suc de rosii5 catei usturoi200 ml supa de vita50 ml vin alb Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.




11:02, 19.10.2017

Meniul zilei, joi, 19 octombrie 2017

Pentru a veni în întâmpinarea celor care sunt la serviciu și doresc să își comande de mâncare sau vor să iasă la masă în pauza de lucru, newsbv.ro vă prezintă câteva oferte pentru meniul zilei. Astfel, sperăm să…




23:54, 27.10.2016

Reţetele Tale: Escalop în sos de roşii

Ingrediente: 500 g pulpa de vitel2 linguri fainasare si piperboaia de ardeiSOS300 ml suc de rosii5 catei usturoi200 ml supa de vita50 ml vin alb50 g untsarepiperbusuiocoreganopatrunjel verde Citeste continuarea…




09:22, 19.02.2016

Escalop de vită cu măsline

Escalop de vită cu măsline – Ingrediente (4 porţii) 500 g carne de vită 3 căţei usturoi 100 g unt 50 ml ulei făină 100 ml suc de roşii 200 g roşii cherry 100 g măsline întregi busuioc proaspăt 1 ceapă 100 ml vin…




13:28, 18.02.2016

Reţeta Zilei: Escalop de vită cu măsline

Ingrediente (4 porţii) 500 g carne de vită 3 căţei usturoi 100 g unt 50 ml ulei făină 100 ml suc de roşii 200 g roşii cherry 100 g măsline întregi busuioc proaspăt 1 ceapă 100 ml vin alb sau roşu sare Citeşte mai…




17:27, 30.01.2016

Escalop de vitel in sos de lamaie

Ingrediente: 700g muschiulet de vitel, o lamaie, 100 unt, o ceapa, 150 ml vin alb sec, doua linguri faina, 200 g smantana, o foaie de dafin, o legatura patrunjel verde, sare, piper. Preparare: Se curata si se spala...




11:17, 26.01.2016

O reteta si-o vedeta: escalop de pui "a la Calofir"!

Nu este doar actor de exceptie, ci si un bucatar nemaipomenit! nbsp;Vasile Calofir ne-a demonstrat-o cu vacirc;rf si icirc;ndesat! La rubrica "O reteta si-o vedeta", colega noastra, Madalina Luca, l-a provocat…




09:10, 05.11.2014

Reţeta lui Vlădutz: Escalop dulce acrişor

Dacă vrei să te bucuri din plin de o mâncare absolut delicioasă, ce-ţi va răsfăţa papilele, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti escalop dulce acrişor. Ingrediente:…




17:15, 13.07.2014

În bucătărie cu… Angela Negură | Escalop în sos

Este un bun specialist la Oficiul Stare Civilă din Călăraşi dar şi o bună gospodină. Dînsa ne-a „servit” cu bucatele copilăriei sale. Aroma acestei mîncări îi aduce aminte de mama, de casa părintească, de copilăria…




17:15, 12.04.2014

REŢETE PENTRU MASA DE PAŞTI (9): Escalop domnesc / Drob de miel (cighir) / Cozonac cu miere

Sunt multe și neprețuite rețetele pentru sărbătoare ale româncelor, aduse până azi, în mileniul al treilea, de un șir nesfârșit de mame și bunici. Varietatea rețetarului de Paști este copleșitoare. E, dacă vreți,…




10:42, 20.01.2014

ÎNCEARCĂ ceva bun: Escalop de ciuperci, de la Vila Rosa

Dacă vreți mai multă diversitate în bucătărie, cu alte cuvinte dacă v-ați săturat de ochiuri și cartofi prăjiți, e timpul să încercați o rețetă nouă: Escalop de ciuperci. Nu este cine știe ce filosofie, dar este…




11:21, 14.10.2013

Neatza| Reteta lui Vladutz: Escalop de porc cu salvie

Ingrediente: - 1 kg file de porc - 500 ml vin alb - 100 g smantana dulce - 1 legatura de salvie - 1 lingurita de pasta de ardei - sare, piper, ulei de masline Mod de preparere: Carnea se taie felii subtiri si se…




11:02, 15.05.2013

REŢETA ZILEI: Tartă Rose Victoria

Ingrediente:175 g unt175 g zahar pudra2 linguri apa de trandafiri3 oua175 g fainaPentru umplutura:2-3 linguri gem de capsuniPentru decor:1-2 trandafiri roz curati1 albus de ou, usor batutbilute decorative comestibilePentru…




12:54, 05.02.2013

REŢETE: Escalop de porc la grătar, în sos marinat

►8 felii mici de carne de porc (80 g fiecare) ► 1 ardei gras roşu ► 2 căţei de  usturoi ► 4 linguri suc de lămâie ► 4 roşii ► 2 linguri coriandru verde tocat ► 2 linguri oţet de vin roşu ► 100 ml sos chili ► sare,…




12:22, 09.06.2012

REŢETA ZILEI: Escalop în sos de roşii

Ingrediente: 500 g pulpa de vitel2 linguri fainasare si piperboaia de ardei Pentru sos: 300 ml suc de rosii5 catei usturoi200 ml supa de vita50 ml vin alb50 g untsarepiperbusuiocoreganopatrunjel verde Mod de preparare:…




09:40, 07.06.2012

REŢETA ZILEI: Escalop de viţel

Ingrediente: 600 g pulpa de vita2 linguri cu mustar1 lingura oregano1 lingura busioc1 lingura cimbru3 oua6 linguri de pesmetsarepiperboia de ardeiMod de preparare: Carnea o spalam, o stergem, dupa care o taiem…




00:00, 14.09.2011

Escalop de porc cu sos de ciuperci

Ingrediente❱ 8 buc. escalop❱ (șnițel natur) a 80 g❱ 400 g champignons felii❱ 3 linguri ulei❱ 3 linguri făină❱ o ceapă tocată mărunt❱ 100 ml vin alb❱ 100 ml demiglace❱ 100 ml smântână❱ sare, piperMica Elveție St.…