Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / După ce a rămas fără bani, medicii i-au dat veşti proaste lui Viorel Lis: "Am probleme"

Publicat:

a dat declaratii in exclusivitate pentru despre motivul pentru care nu mai poate sa joace la pacanele. Fostul primar vorbeste despre necazurile care l-au lovit in ultima vreme. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru Klaus Iohannis. Turcia a decis sa-l sprijine pe Mark Rutte la șefia NATO

14:20, 29.04.2024 - Turcia a decis sa sprijine candidatura prim-ministrului olandez in exercitiu, Mark Rutte, la functia de secretar general al NATO, a transmis luni agentia olandeza de presa ANP, citand diplomati de la NATO, potrivit Reuters, scrie AGERPRES.

Vești proaste pentru romani. FMI anunța probleme pentru economia romaneasca

15:25, 17.04.2024 - Romanii sunt intampinați cu vești proaste din partea Fondului Monetar Internațional. Conform experților, creșterea economica estimata pentru 2024 va fi mai mica decat previziunile optimiste ale Guvernului.

Vești extrem de proaste pentru pensionari! 'Nu știu daca vor avea bani pentru recalcularea pensiilor' – fost ministru de Finanțe

18:30, 26.03.2024 - Fostul ministru de Finanțe, Gheorghe Ialomițianu, a vorbit despre majorarea pensiilor anunțata de ministrul Muncii. Ialomițianu susține ca aceasta nu va putea fi posibila, pentru ca lipsește o suma destul de importanta și ca banii nu ajung nici pentru indexarea pensiilor pe tot anul. Fostul ministru…

Un regim de slabit in voga, periculos pentru sanatate. Medicii avertizeaza ca poate crea probleme grave la inima

18:11, 21.03.2024 - Postul intermitent, unul dintre cele mai in voga regimuri de slabit la ora actuala, poate provoca probleme grave cu inima. Studiul care facut recent a scos la iveala informații ingrijoratoare. Care este explicația specialiștilor.

Vesti proaste pentru clientii supermarketului Penny. Alerta alimentara! Produsul infestat

19:25, 20.03.2024 - Comisarii ANPC au tras semnalul de alarma! Agentii au anuntat ca in mai multe produse de pasare de la Penny a fost descoperita salmonella. Au fost prelevate probe de piept de pui cu os si piele, iar analizele au confirmat prezenta acestei bacterii. Au controlat si depozitele Angajatii de la Protectia…

Vești proaste pentru șoferi! O anumita categorie de mașini va fi interzisa noaptea pe șosele

15:26, 02.03.2024 - Gabriel Rau, consilier general din partea USR, a depus recent un proiect care vizeaza introducerea mai multor interdicții pentru șoferi. Amenzile ar urma sa ajunga pana la 5.000 de lei pentru cei care nu respecta regula.

Cat de mult a crescut prețul kilogramului de pui de țara, in Romania, in 2024. Vești proaste pentru potențialii clienți

16:41, 27.02.2024 - Prețurile s-au majorat din ce in ce mai mult in Romania, iar acest lucru se observa in cazul tuturor produselor. Nu doar din magazine, ci și in ceea ce le privește pe cele vandute de comercianții locali. Un kilogram de pui de țara costa mai mult decat anul trecut. Iata ce preț platesc romanii in 2024!

Dana Budeanu, vești proaste pentru Ciuca: Pe cine susține Klaus Iohannis la prezidențiale

10:35, 14.02.2024 - Cine va fi viitorul președinte al Romaniei? Creatoarea de moda Dana Budeanu a declarat, in cadrul emisiunii „Punctul culminant” prezentata de jurnalistul Victor Ciutacu la Romania TV, ca are dovezi ca președintele Iohannis il susține Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale care vor avea loc anul acesta.…


Ce parere ai despre aceasta stire?