Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vesti proaste pentru o parte dintre abonatii ENEL din Resita. Unde au loc lucrari saptamana viitoare in Caras Severin?

Publicat:

Saptamana viitoare sunt programate noi lucrari la reteaua de distributie a energiei electrice in judetul Caras-Severin. Nu scapa de intreruperile de curent abonatii din Resita dar si din alte localitati ale judetului. Lucrarile care vor lasa fara curent abonatii ENEL se vor desfasura dupa urmatorul program:    

Citeste articolul mai departe pe resita.ro…  

Sursa articol: resita.ro


Stiri pe aceeasi tema

Negocieri la Cairo: Vin vești proaste de la Hamas

16:51, 08.04.2024 - Un oficial al Hamas a declarat luni pentru Reuters ca negociatorii nu au inregistrat inca niciun progres in cadrul negocierilor privind o incetare a focului in Gaza, care au loc la Cairo, in Egipt, noteaza news.ro.

Știri Constanta: Lucrari programate Retele Electrice Dobrogea. Iata unde nu va fi curent in perioada urmatoare

18:20, 04.04.2024 - Urmatoarele intreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea retelei de a functiona si alimenta clientii in bune conditii. Retele Electrice Dobrogea companie parte a grupului PPC, denumita anterior E Distributie Dobrogea a redus pe cat posibil numarul intreruperilor programate pentru buna administrare…

Vesti proaste pentru pensionari! Ce se va intampla dupa marea recalculare din septembrie

20:50, 26.03.2024 - Se anunța vești proaste pentru peste 1 milion si jumatate de pensionari. Vrastnicii ar putea avea pensiile inghetate, dupa marea recalculare din septembrie 2024. Potrivit anunțului, in cazul in care noua pensie va fi mai mica decat cea in plata, ei vor ramane cu cea actuala. Iata ce ii așteapta pe varstnici!

Retele Electrice Dobrogea: Intreruperi de curent electric in trei localitati din judetul Constanta, joi

21:55, 13.03.2024 - Retele Electrice Dobrogea companie parte a grupului PPC, denumita anterior E Distributie Dobrogea a redus pe cat posibil numarul intreruperilor programate pentru buna administrare si functionare a retelei de distributie a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clientilor.Lucrarile au fost…

Vești proaste! Ordinul trimis catre Casele de Pensii din toata țara

09:45, 20.02.2024 - Vești proaste! Casele de Pensii din intreaga țara au primit un ordin care aduce cu sine o veste ingrijoratoare. Noul ordin, conform noii Legi a Pensiilor, prevede o a doua recalculare a banilor, o masura care ar putea avea impact major asupra veniturilor.

Vești proaste pentru romani! Ce amenda risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024

19:10, 18.02.2024 - Romanii au parte de vești proaste! Pentru ca ne apropiem de sezonul cald al anului, autoritațile incep sa ia masuri in privința persoanele care stau la casa se vor apuca de curațenie prin curte. Iata ce amenda pe care o risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024!


Ce parere ai despre aceasta stire?