Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VESTE DE SENZATIE DE LA HOLLYWOOD! Lindsay Lohan este INSARCINATA!

Publicat:

Actrița Lindsay Lohan (26 ani) și-a șocat fanii, luni, cu un anunț pe Twitter. Lindsay Lohan a postat un mesaj pe Twitter in care anunța ca așteapta un copil.

"Este oficial, sunt insarcinata!", a scris actrița pe rețeaua de socializare.

Vestea data de actrița nu a fost luata in serios de presa internaționala și exista suspiciuni ca anuntul ar fi fost o pacaleala de 1 Aprilie.

Mai mult, vedeta a devenit și ținta carcotașilor care s-au intrebat cand a avut timp Lindsay Lohan sa conceapa un copil printre atatea infațișari la tribunal și atatea nopți de beție in cluburi.

Lindsay…

Citeste articolul mai departe pe femina.rol.ro…  

Sursa articol: femina.rol.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se simte Elena Matei de la Chefi la cuțite insarcinata cu primul copil. Va naște peste cinci saptamani: „De cateva zile...”

17:45, 06.05.2024 - Elena Matei traiește o perioada unica de cand a aflat ca este insarcinata pentru prima data. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite și iubitul ei vor deveni parinți de fetița, iar cei doi numara saptamanile pana cand va veni pe lume fiica lor.

Drama de nedescris! Un copil de 2 ani moare dupa ce o casa gonflabila este spulberata de vant. Mama insarcinata, devastata - VIDEO

16:40, 04.05.2024 - Un baiețel de 2 ani și-a pierdut viața intr-un tragic accident, dupa ce o casa gonflabila in care se juca a fost spulberata de vant. Incidentul s-a produs la o locuința particulara, unde mai mulți copii se aflau in interiorul structurii gonflabile.

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Hotelul din Oregon care apare in filmul horror „Stralucirea” a luat foc. Pompierii au stins incendiul

15:40, 20.04.2024 - Timberline Lodge, binecunoscutul hotel din horror-ul „The Shining” (n.r „Stralucirea”), cu Jack Nicholson in rolul principal, a fost avariat intr-un incendiu, joi, 18 aprilie, relateaza ABC News. Pompierii au stins focul și nimeni nu a fost ranitPompierii au ajuns la hotelul din Government Camp, statul…

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

ANUNȚUL momentului despre Alina Ceușan? Un cunoscut critic de moda a aruncat vestea pe piața

10:36, 27.03.2024 - Vedeta ProTV Alina Ceușan ar fi gravida, a anunțat criticul de moda clujean Ștefan Farrell.”Vedeta Protv este Gravida! Va anunț public in premiera, deși multa lume din anturajul ei știe deja, ca Alina Ceusan este insarcinata cu un copil. Fiind un copil, sunt doua variante: ori va avea un baiețel, …

Elisa Roman, reporterul Xtra Night Show, este insarcinata in 4 luni. Primele imagini cu burtica de graviduța: „Te-am iubit de la inceput” / FOTO

16:30, 17.02.2024 - Elișa Roman, reporterul Xtra Night Show, este insarcinata in 4 luni. Vestea a fost data chiar de ea, prin intermediul rețelelor sociale, acolo unde a postat o serie de poze cu care și-a bucurat urmaritorii. Iata primele imagini cu burtica de graviduța a tinerei!

O celebra artista de la noi este insarcinata. Fanii au fost luați complet prin surprindere de vestea ca așteapta primul ei copil

12:50, 09.02.2024 - Indragita cantareața așteapta primul ei copil și este in culmea fericirii. Aceasta a dat vestea printr-o postare emoționanta facuta in medil online, la care toata breasla a reacționat imediat, copleșind-o cu felicitari.


Ce parere ai despre aceasta stire?