Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Bebelus" regal in SUA: Un pui de rinocer dintr-o specie pe cale de disparitie e vedeta gradinii zoologice din Chicago (VIDEO)

Publicat:

Exemplarul, unul dintre 5.000 existenti in intreaga lume, este primul nascut intr-o gradina zoologica in ultimii 24 de ani, scrie DailyMail.

Emotiile si-au pus stapanirea pe medicii veterinari ai gradinii din Chicago, care cu greu si-au putut stapani lacrimile la aparitia pe lume a animalutului.

Iar pentru ca este vedeta locului, puiul de rinocer a fost botezat "King" (Regele - n.r.) si urmeaza sa fie mutat in incaperea unde rinocerul-mama isi intampina vizitatorii.

Sursa: dailymail.co.ok

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini noi din gradina Andreei Marin. Are mulți trandafiri infloriți, dar și plante aromatice, spanac și rasaduri de roșii

14:21, 01.05.2024 - Andreea Marin și-a prezentat gradina, unde are foarte multe flori, dar și plate aromatice, spanac, salata și rasaduri de roșii. Și fructele se vor coace in sfarșit, are capșuni, dar și cireșe. De mulți ani de zile, Andreea Marin locuiește intr-o vila din cartierul Pipera din București alaturi de Adrian…

O femeie de 101 ani este confundata cu un bebeluș de fiecare data cand zboara cu avionul

14:40, 30.04.2024 - Insoțitorii de zbor de pe o cursa American Airlines se așteptau sa aiba grija de un copil, in timpul unui zbor de la Chicago la Marquette, Michigan, dar au fost surprinși sa constate ca pe locul respectiv sta o femeie in varsta, relateaza Business Insider.

Un strut de la zoo a murit dupa ce a inghitit cheile furate de la un angajat

15:31, 24.04.2024 - O femela de struț in varsta de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit. Personalul gradinii zoologice a incercat sa o salveze, dar eforturile au fost in zadar. Karen, o mascota iubita a gradinii zoologice, a…

Vedeta unei gradini zoologice a murit dupa ce inghițit cheile furate de la un angajat

21:30, 23.04.2024 - Karen, o femela de struț de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas, a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit. Struțul, o mascota iubita a gradinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat.

BEBELUȘ REGAL Prințul Hussein al Iordaniei și Rajwa vor deveni parinți

18:40, 15.04.2024 - Prințul Hussein, fiul Regelui Abdullah al II-lea și al Reginei Rania a Iordaniei, a anunțat ca soția lui, Prințesa Rajwa, este insarcinata. The post BEBELUȘ REGAL Prințul Hussein al Iordaniei și Rajwa vor deveni parinți first appeared on Informatia Zilei .

O vedeta din Romania, luata de politie dintr-un mall din Capitala. A facut scandal, trecatorii au fost si ei afectati

20:40, 31.03.2024 - Cine iși mai aduce aminte de Andrei Versace, pe numele sau real Andrei Parvan? In urma ani buni, el era un personaj controversat in lumea buna a Capitalei și facea furori oriunde aparea. ”Regele fițelor” a lipsit o buna perioada din peisajul autohton, dar a revenit recent in atenția tuturor, dar nu…

Un pui rar de maimuța paianjen, specie pe cale de dispariție, s-a nascut in Anglia. Cum arata micuțul Olive VIDEO

12:20, 17.02.2024 - Un pui rar de maimuța paianjen s-a nascut la Gradina Zoologica Chester, Anglia. Aceasta specie de maimuțe este pe cale de dispariție. Nașterea lui Olive ofera speranța pentru specia de maimuțe paianjen, foarte amenințata, care este vulnerabila la dispariție in salbaticie.


Ce parere ai despre aceasta stire?