Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un prinț arab a plătit 500.000 de dolari pentru 15 minute cu o femeie. Vezi despre cine e vorba

Publicat:


Un prinț arab a platit o jumatate de milion de dolari pentru a petrece un sfert de ora în compania celebrei starlete din franciza &"Twilight&", .



Nu se stie exact ce au facut cei doi, insa mogulul industriei americane de film, , asigura ca actrita si printul doar au vorbit, informeaza businessinsider.com.

Celebrul producator de film a povestit cum a reușit sa strânga 500.000 de dolari pentru un eveniment de binefacere.

Prințul din , al carui nume nu a fost menționat,…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zbura in Egipt cu 32 de mii de dolari, nedeclarați: O femeie, prinsa la Aeroport cu o avere in bagajul de mana

09:50, 08.05.2024 - O femeie straina este cercetata de oamenii legii dupa ce a fost prinsa cu valuta nedeclarata la Aeroportul Internațional Chișinau. Potrivit informațiilor femeia a incercat sa plece in Egypt cu circa 32 de mii USD, tainuiți in bagajul de mana.

Cum a reușit un barbat sa cumpere cu doar 13 dolari o pereche de cercei de lux care costau de fapt 13.000 de dolari

14:10, 03.05.2024 - Un barbat a cumparat online cercei Cartier cu diamante și aur pe care a dat 13 dolari. Prețul lor real era de o mie de ori mai mare, dar achiziția a fost posibila datorita unei erori pe site. Compania a vrut sa anuleze comanda, dar barbatul a contactat agenția federala de protecție a consumatorilor…

Cum a reușit o romanca sa il lase pe un italian fara 100.000 euro! Barbatul s-a indragostit de femeie, dar a platit scump: ”Am fost doar o victima”

13:10, 13.04.2024 - Un italian trage un semnal de alarma, dupa ce a ramas fara bani. O romanca ar fi reușit sa ii ia cei 100.000 euro pe care ii avea, dupa ce i-ar fi promis ca vor trai o frumoasa poveste de dragoste impreuna. Barbatul a ajuns la concluzia ca a fost doar o inscenare!

Donald Trump scapa la mustața: a platit o suma uriașa, in procesul uriaș pe care il are in New York

08:16, 02.04.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump a depus o cautiune de 175 de milioane de dolari (140 de milioane de lire sterline) in cazul sau de frauda civila din New York, evitand astfel confiscarea bunurilor de catre stat, anunta BBC, informeaza News.ro. Initial, Trump a fost obligat sa plateasca intreaga…

Inșelaciune noua: „taxa de trecere a frontierei“. Cat a platit o femeie pentru un colet cu bijuterii

13:31, 27.02.2024 - O femeie din Sebes a fost victima unei inselaciuni, dupa ce ar fi virat 332 de euro drept „taxa de trecere a frontierei" pentru un asa-zis colet cu bijuterii ce i-ar fi fost trimis de catre un pretins medic dintr-o tara din Orientul Mijlociu.

Un cadou de un miliard de dolari pentru studenții la Medicina

20:45, 26.02.2024 - O fosta profesoara a Facultatii de Medicina Albert Einstein doneaza un miliard de dolari acestei scoli din orasul New York, cel mai substantial dar de acest fel oferit in Statele Unite, pentru achitarea taxelor scolare ale tuturor studentilor, a anuntat luni institutia de invatamant, potrivit Reuters.…

Femeia care nu a muncit nicio zi, dar a incasat peste 100.000 de euro de la stat

07:11, 11.02.2024 - O femeie nu a muncit nici macar o zi, dar a reușit sa incaseze peste 100.000 de euro de la stat. A fost acuzata de frauda, insa ce idee a avut ea? Este vorba despre o femeie din Italia. Aceasta a inventat 12 sarcini și a pretins ca ar fi nascut cinci copii, doar ca sa nu munceasca, dar sa fie platita.…


Ce parere ai despre aceasta stire?