Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uite ce să faci cu apa în care au fiert cartofii. Sfaturi de la bunica pe care nu le-am uitat

Publicat:

Bunica mea nu arunca niciodata apa in care au fiert cartofii. O punea in sticla și a doua zi o folosea la o supa de pui. Ba chiar o folosea și la paine. Uite ce am mai invațat de la ea!   Nu arunca apa in care au fiert cartofii. Strecoara bucațelele mici de pulpa și de coaja, sa fie cat mai curata și las-o sa se raceasca. Iata ce poți face cu aceasta apa bogata in amidon, potasiu, vitamina B12 și electroliți. Curața tenul și il face mai delicat Cu apa in care au fiert cartofii se strecoara și se ține la frigider doua ore. Apoi se curața tenul de mai multe ori pe zi, mai ales dupa ce te-ai machiat.…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ion Țiriac, amintire cu Novak Djokovic: „A uitat asta, dar nu a uitat de numele meu”

11:15, 14.04.2024 - La tragerea la sorți a tabloului de la Țiriac Open 2024, Ion Țiriac a vorbit despre sarbul Novak Djokovic (36 de ani, 1 ATP), amintindu-și cum acesta a jucat la turneul de la București. In 2004, cand Djokovic a debutat in circuitul profesionist, el a primit un wild-card din partea organizatorilor, dupa…

Uite cateva sfaturi pentru mentinerea telefonului intr-o stare perfecta

19:00, 27.03.2024 - Uite cateva sfaturi pentru mentinerea telefonului intr-o stare perfecta: Actualizeaza sistemul de operare Daca intampini probleme cu sistemul de operare al telefonului tau, este important sa nu le neglijezi. Uneori, actualizarile software nu sunt suficiente pentru rezolvarea anumitor defecte sau erori.…

Caz halucinant in Galați! Cinci frați au fost batuți crunt și hraniți ani intregi cu mancare de pisici, de catre bunica lor: ”Arunca și cu cuțitul...”

22:15, 26.03.2024 - Caz halucinant in Galați! Cinci frați au trecut prin chinuri groaznice, din cauza bunicii lor. Au fost batuți crunt, iar ani de zile au fost hraniți cu mancare de pisici. Fratele mai mare ar fi sesizat autoritațile, insa nu ar fi fost salvați de nimeni. Copilul a facut declarații badureroase.

Legumele care inlocuiesc cartofii in post. Carmen Bruma, sfaturi pretioase pentru a nu te ingrasa in aceasta perioada

10:05, 25.03.2024 - Postul Paștelui este o perioada de mari restrictii culinare pentru creștini. Acest post este cel mai greu și mai aspru din an. Timp de 40 de zile, credincioșii trebuie sa se abțina de la carne, lapte, branza și oua. Multe gospodine prefera sa faca tocana de cartofi, pentru ca aceasta leguma este la…

Ce poți face cu apa in care ai fiert spanacul. Nu o mai arunca, e mult mai utila decat te-ai fi gandit

14:55, 21.03.2024 - Majoritatea gospodinelor știu cum sa prepare spanacul, și care sunt beneficiile acestuia, dar altele se pare ca nu știu ce poți face cu apa in care ai fiert spanacul, așa ca, de cele mai multe ori, il arunca, ceea ce este greșit. Așa ca, te invitam sa citești mai departe și sa aflii ce poți […] The…

Cultivarea cartofilor obisnuiti de catre incepatori! Sfaturi bune despre cartofii mov, cei mai profitabili! (FOTO)

23:40, 10.03.2024 - DESPRE CARTOFII VECHI SI NOI …Cartofii pot fi cultivati in majoritatea tipurilor de sol, conditia este sa aiba soare. Cultivarea se face de obicei primavara, fiind conditionata de temperatura solului, care trebuie sa fi iesit din perioada in care mai exista riscul unui inghet. De asemenea, sunt relativ…

Cum sa mananci painea fara sa te ingrași. Sfaturi care te pot ajuta

15:20, 27.02.2024 - Știm cu toții ca painea, cartofii, pastele, orezul fac parte din categoria alimentelor “cu greutate” pe care trebuie sa le introducem cu masura in alimentație noastra.Alimentele care conțin amidon sunt painea, cartofii orezul, și iata o modalitate de a le pregati astfel incat sa nu ingrașe, cu mențiunea…

Borsul sanatos se pune in oala de ciorba fiind deja fiert! O bunica ne-a dezvaluit de ce! (FOTO)

23:45, 19.02.2024 - BORSUL DE TARA…Toate gospodinele stiu ca borsul este un ingredient necesar in prepararea ciorbelor si supelor, conferindu-le acel gust inconfundabil si o aroma deosebita. Dar stiati ca momentul potrivit de a adauga borsul in ciorba poate face diferenta intre un preparat reusit si unul nereusit? De ce…


Ce parere ai despre aceasta stire?