Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tesco da tonul: marii retaileri vor fi nevoiti sa declare cata mancare arunca

Publicat:

Marile lanturi de magazine din , la care se adauga Marks&Spencer, Waitrose si Co-op, vor fi nevoite sa declare cantitatea de alimente pe care o arunca incepand cu 2015, scrie .

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Penurie de alimente și creșteri de prețuri fara precedent in Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile. „Piețele s-au prabușit”

19:30, 16.04.2024 - Marea Britanie se confrunta cu penuria de alimente și cu creșterea prețurilor, deoarece vremea extrema legata de schimbarile climatice provoaca producții scazute in fermele locale și in strainatate, potrivit The Guardian.

WhatsApp a redus limita de varsta pentru utilizarea aplicației

08:20, 13.04.2024 - WhatsApp, platforma de socializare deținuta de Meta, a redus recent limita de varsta pentru utilizarea aplicației in Uniunea Europeana și Marea Britanie de la 16 la 13 ani. Aceasta mișcare a generat critici din partea activiștilor pentru siguranța copiilor, conform The Guardian.

WhatsApp a redus limita de folosire a aplicației la 13 ani: „Companiile de tehnologie pun profitul mai presus de protejarea copiilor”

16:40, 12.04.2024 - WhatsApp, aplicația Meta de social media, a scazut restricțiile limitei de varsta pentru folosirea aplicației de la 16 la 13 ani in Uniunea Europeana și Marea Britanie. Aceasta acțiune a starnit nemulțumirea militanților pentru siguranța copiilor, informeaza The Guardian, transmite digi24.ro.

Au incercat sa transporte doua motociclete fara sa le declare la vama

14:15, 14.03.2024 - Doi barbați cu dubla cetațenie (MDA/ROU), un șofer in virsta de 33 ani și un pasager, in virsta de 29 de ani au fost depistați la trecere a frontierei Leușeni cu doua motociclete tainuite printre bagaje și alte bunuri transportate. Motocicletele au fost depistate de funcționarii postului vamal Leușeni,…

O NOUA INTERDICȚIE Marea Britanie interzice telefoanele mobile in școli atat pentru elevi, cat și pentru profesori

09:05, 22.02.2024 - Guvernul britanic a confirmat planurile de interzicere a utilizarii telefoanelor mobile in școlile din Anglia, publicand un ghid pentru directorii de școli in acest sens, anunța The Guardian. The post O NOUA INTERDICȚIE Marea Britanie interzice telefoanele mobile in școli atat pentru elevi, cat și pentru…

Bonul de cumparaturi din 1994 care arata evoluția prețurilor in supermarketurile din Marea Britanie / FOTO

08:31, 14.02.2024 - Un britanic a starnit val de reacții pe rețelele de socializare, dupa ce a gasit un bon de cumparaturi din anul 1994 de la un supermarket. Barbatului nu i-a venit sa creada cat de mult s-au schimbat prețurile de-a lungul anilor. Barbatul a dat peste o descoperire rara cand citea o carte din biblioteca.…


Ce parere ai despre aceasta stire?