Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA: Bernie Sanders și Donald Trump învingători la primarele din New Hampshire (presa)

Publicat:

și republicanul au caștigat marți alegerile primare din statul , care ii departajeaza pe candidații la prezidențiale din fiecare partid, potrivit televiziunilor americane, scrie AFP.

Bernie Sanders, favorit în acest stat vecin cu Vermont al carui senator este, o devanseaza pe , 56% fața de 42%, potrivit rezultatelor parțiale înregistrate la o ora dupa încheierea votului.

În tabara republicana, pe primul loc se afla miliardarul (34%), urmat de guvernatorul de Ohio,

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce scrie presa din intreaga lume despre procesul penal al lui Trump, de la Beijing la Roma

05:16, 23.04.2024 - Imagini cu fostul președinte american Donald Trump intr-o sala de judecata din New York au insoțit nenumarate știri de prima pagina despre primul proces penal din istorie al unui președinte american in exercițiu sau fost președinte al SUA.

Marile posturi americane cer duel televizat intre Biden si Trump

22:55, 10.04.2024 - Cele cinci principale posturi de televiziune din SUA pregatesc o scrisoare comuna prin care le vor solicita presedintelui american in functie, democratul Joe Biden, si virtualului sau contracandidat republican Donald Trump sa participe la dezbateri televizate, in contextul speculatiilor conform carora…

Washington Post dezvaluie „planul secret” al lui Trump pentru incheierea razboiului din Ucraina. Presa rusa: „Va cere Kievului sa cedeze…”

07:40, 08.04.2024 - ​Donald Trump are „un plan secret” pentru a pune capat razboiului dintre Rusia și Ucraina, și anume acela de a convinge Ucraina sa cedeze teritorii lui Putin. Iar asta in condițiile in care fostul președinte american susține ca ar putea negocia un acord de pace in doar 24 de ore dupa ce va fi reales…

Prima infrangere pentru Trump in 'primarele' republicane - Nikki Haley inregistreaza o premiera istorica

09:15, 04.03.2024 - Nikki Haley l-a invins pe Donald Trump in alegerile primare republicane din Washington DC, scrie BBC. Aceasta este prima ei victorie in fața fostului președinte in campania din 2024 pentru a deveni candidatul republican la președinție. Ea a pierdut in Carolina de Sud, statul sau natal, dar este prima…

Trump castiga primarele republicane in alte doua state

10:55, 03.03.2024 - Donald Trump a castigat sambata alegerile interne ale Partidului Republican in doua noi state americane, Missouri si Michigan, potrivit presei, apropiindu-se tot mai mult de nominalizarea pentru prezidentialele din noiembrie, noteaza AFP.

Donald Trump respinge acuzațiile ca gafeaza in discursuri și spune ca intenționat confunda persoane: „Sunt un excelent orator”

11:21, 15.02.2024 - Donald Trump a argumentat ca intenționat s-a referit la Nikki Halley drept Nancy Pelosi, in timp ce discursul in care a spus ca actualul președinte este Barack Obama a fost sarcasm și nu o gafa, relateaza Reuters.„Cand schimb nume o fac intenționat, am spus ca nu o pot distinge pe Pelosi de Nikki (nr.…


Ce parere ai despre aceasta stire?