Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a fost surprinsa iubita printului Harry, actrita Meghan Markle. E prima data cand se intampla!

Publicat:

Se crede ca odata ce ești iubita sau soția unui prinț, ai parte doar de o viața luxoasa, departe de responsabilitațile zilnice. Nu la fel se poate spune și despre (35 de ani).
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a raspuns justiția britanica la cererea printului Harry de a-i asigura protecție permanenta

10:06, 17.04.2024 - Justitia britanica, care in februarie a refuzat sa ii acorde printului Harry protectie politieneasca in timpul vizitelor sale in Marea Britanie, a respins luni apelul ducelui de Sussex si l-a obligat pe acesta sa plateasca aproape toate cheltuielile de judecata in acest caz.

Scandalul „Simona Halep” nu este gata: Ce dovezi au ieșit la iveala și ce se va intampla mai departe

07:30, 27.03.2024 - Scandalul in care este implicata Simona Halep a primit o noua intorsatura, cu apariția unor afirmații proaspete referitoare la concentrația substanței interzise in corpul sportivei, scrie sport.ro .

Megan Fox, despre relația cu Brian Austin Green, fostul ei soț: „Nu am fost o iubita grozava. Mi se intampla des sa ma indragostesc de alți oameni”

01:10, 22.03.2024 - Megan Fox și fostul ei soț, Brian Austin Green, s-au desparțit dupa o relație de 16 ani și trei copii impreuna. Acum, actrița din „Transformers” a recunoscut ca nu a fost cea mai buna partenera din lume pentru tatal copiilor ei. Megan și Brian s-au cunoscut in 2004, cand filmau pentru serialul „Hope…

Theo Rose, despre saruturile cu Denis Hanganu in Clanul. Ce se intampla inaintea scenelor

13:41, 19.03.2024 - Theo Rose a facut primele declarații publice privind scenele sensibile pe care a trebuit sa le joace cu actorul Denis Hanganu in producția Clanul de la Pro TV. Iubita lui Anghel Damian a dezvaluit cum s-a simțit cand a trebuit sa se sarute sau sa joace secvențe de amor cu colegul sau in fața camerelor.…

Kate Middleton și prințului William, in centrul controverselor și speculațiilor. De la ce a pornit totul

15:35, 16.03.2024 - Dupa interviul prințului Harry și Meghan Markle cu Oprah Winfrey, din anul 2021, Kate Middleton și Prințul William au adoptat o noua strategie de PR, devenind mai puțin formali, in incercarea de a caștiga publicul de partea lor. Trei ani mai tarziu, cuplul regal a devenit centrul unei controverse.

Prințesa Kate, prima apariție publica dupa intervenția chirurgicala din ianuarie. Unde a fost surprinsa soția prințului de Wales

11:00, 05.03.2024 - Prințesa Kate a aparut in public pentru prima data dupa spitalizarea ei de la jumatatea lunii ianuarie, relateaza presa britanica, in timp ce mai multe companii media americane au publicat o fotografie ce o prezinta pe prințesa de Wales in timp ce se afla intr-un automobil in apropiere de Londra.

Și-au ținut la inceput relația departe de ochii curioșilor, iar in prezent nu se mai ascund! Kamara și iubita lui, Gabriella Nastas, știu sa se bucure de lucrurile simple in cuplu. Unde au fost surprinși / PAPARAZZI

23:25, 09.02.2024 - Sunt impreuna de cateva luni bune, dar și-au ținut la inceput relația departe de ochii curioșilor. Kamara și Gabriella Nastas nu mai ascund, dupa ce au recunoscut ca formeaza un cuplu. Ipostazele in care au fost surprinși de curand.


Ce parere ai despre aceasta stire?