Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie a făcut ecografie să vadă bebelușii, dar toți au amuțit! Ce se întâmpla în burtă

Publicat:

O femeie insarcinata a vrut sa mearga la medic ca sa faca o ecografie, pentru a vedea daca sarcina evolueaza cum trebuie. Doar ca, imediat ce a privit imaginile, mama a trait un adevarat șoc! Ce a aparut pe ecranul aparatului?

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Numarul copiilor cu autism a crescut cu 50% in cațiva ani. Ce se intampla in acest județ din Romania?

13:46, 02.04.2024 - Potrivit datelor DGASPC, in anul 2020, in judetul Tulcea au fost inregistrate 162 de persoane cu probleme din spectrul autist, 150 dintre ele ramanand in familie, trei fiind preluate de asistenti maternali profesionisti si noua persoane, in centrele rezidentiale ale institutiei din subordinea Consiliului…

Radu Dragușin mai primește o șansa » Englezii anunța de ce intampla la urmatorul meci al lui Tottenham

10:21, 29.03.2024 - Radu Dragușin (22 de ani), fundașul central de la Tottenham, are șanse mari sa fie titular cu Luton, pe 30 martie, de la ora 17:00. Englezii anunța ca Van de Ven, rivalul lui Dragușin pe post, nu e refacut complet dupa accidentarea suferita in meciul cu Aston Villa, 4-0. Astfel, Ange Postecoglou ar…

Orașul din Romania care a devenit celebru peste noapte. Ce se intampla, totul a plecat de la bani

15:45, 25.03.2024 - Majorarea taxelor și a impozitelor locale a fost și este unul din principalele motive de disensiuni intre populație și autoritațile locale. Dar, in cazul unui oraș din Romania, lucrurile au luat un alt traseu, dupa ce localnicii au decis sa-și faca dreptate.

Se schimba regulile WTA dupa cazul Simona Halep: Ce se va intampla cu jucatoarele gasite nevinovate de dopaj

22:35, 20.03.2024 - Se schimba regulile WTA dupa cazul Simona Halep: Ce se va intampla cu jucatoarele gasite nevinovate de dopajWTA a inceput o revizuire a regulilor sale, ceea ce ar putea face ca jucatoarele achitate de acuzatiile de dopaj sau carora le-a fost redusa suspendarea sa revina in circuit cu "clasamente…

Angajații lui Kate Middleton „nu știau” ca prințesa urma sa se opereze: „Doar cațiva oameni știu ce se intampla cu adevarat”

21:35, 15.03.2024 - Se pare ca nici macar angajații de top ai prințesei de Wales nu au habar in ce consta procesul ei de recuperare de dupa intervenția chirurgicala abdominala suferita la jumatatea lunii ianuarie. Ba mai mult, personalul a marturisit ca nu a vazut-o pe Kate Middleton, relateaza NY Post.

Dupa 10 ani de incercari, o femeie palestiniana a avut gemeni. O lovitura israeliana i-a ucis pe amandoi sambata seara

08:05, 05.03.2024 - Dupa zece ani și trei incercari de fertilizare in vitro, Rania Abu Anza, a nascut gemeni, un baiat și o fata. Bebelușii in varsta de cinci luni au fost uciși in atacul israelian de sambata seara asupra orașului Rafah. 

Oferta de nerefuzat! Un roman stabilit in Germania va primi 20.000 de euro daca se va casatori cu o femeie din Thailanda: ”Ce se poate intampla”

11:21, 13.02.2024 - Un roman a primit o ofera neașteptata de la iubita sa de origine thailandeza. Femeia i-a cerut sa se casatoreasca cu verișoara sa mai mica pentru a putea sa o aduca pe teritoriul statelor din Uniunea Europeana. Acesta a cerut un sfat pe rețelele de socializare, iar mulți romani i-au spus sa refuze oferta,…


Ce parere ai despre aceasta stire?