Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie a băgat o portocală în cuptorul cu microunde și a așteptat câteva secunde! Ce s-a întâmplat cu fructul

Publicat:

Ai avut vreodata curiozitatea de a afla ce se intampla daca bagi o portocala in cuptorul cu microunde și aștepți cateva secunde? O femeie a facut experimentul și rezultatele au uimit o lume intreaga!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incident straniu. O femeie a cazut de la etaj și deși este conștienta nu știe cum s-a intamplat. Are multe rani

21:05, 13.04.2024 - O femeie care a cazut, sambata, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui, a scapat cu viata, ea fiind gasita de echipajul medical ajuns acolo cu multiple leziuni, insa constienta.

Accident rutier provocat de un tanar care nu a acordat prioritate, la Timișoara. A bagat o femeie in spital

19:01, 11.04.2024 - Nerespectarea indicatoarelor de circulație poate avea uneori consecințe grave. Așa s-a intamplat joi seara, in sudul Timișoarei, cand un tanar șofer nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și a provocat un accident soldat cu o victima.

Test de inteligența de la sala de forța. Care femeie este in pericol de accident? Ai 15 secunde sa dai raspunsul corect

11:41, 19.03.2024 - O noua oportunitate de a-ți evalua inteligența cu ajutorul unui test de atenție ce prezinta trei femei implicate in activitați de fitness la sala de sport. Ce trebuie sa faci tu este sa identifici, in maxim 15 secunde, care dintre femei se afla in pericol de accidentare. Succes! Ce este atenția, o funcție…

Cel mai periculos electrocasnic din bucatarie. Nu este cuptorul cu microunde, cum te-ai fi asteptat

09:36, 16.03.2024 - Un anumit electrocasnic din bucataria ta, care la o prima vedere pare extrem de util, se dovedește a fi o adevarata amenințare pentru sanatate, daca este analizat mai atent. Acesta este cel mai periculos electrocasnic din bucatarie, adapostind o serie de bacterii și fiind un adevarat incubator. Cel…

Declarațiile sfașietoare ale vecinilor lui Mile Povan! Ce s-a intamplat la locuința artistului, cu cateva secunde inainte sa fie gasit mort: ”A luat hotararea sa sparga...”

21:35, 27.02.2024 - Mile Povan s-a stins din viața fulgerator, in urma cu cateva ore! Scenele la care au luat parte vecinii și familia lui au fost de coșmar! Iata ce s-a intamplat la locuința lui, cu cateva secunde inainte sa fie gasit mort! Vecinii au facut declarații ingrozitoare.

Andrew Tate, adevarul despre presupusul videoclip in care bate o femeie cu o curea. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Am avut certuri cu...”

12:10, 20.02.2024 - Andrew Tate a elucidat unul dintre cele mai mari mistere care s-au creat in jurul numelui sau. Milionarul a spus adevarul despre videoclipul in care lovește o femeie cu o curea și a dezvaluit daca este sau nu un barbat violent, așa cum s-a spus. Iata ce s-a intamplat, de fapt.

Femeie din Baia Mare, amendata de Politia Locala dupa ce a bagat florile pe holul blocului, pentru a le salva de frig

12:05, 19.02.2024 - Totul a plecat de la reclamația unui vecin al acesteia care, din cate se pare, ar fi fost deranjat de faptul ca holul blocului si accesul in cladire ar fi ajuns sa fie ocupat partial de ghivecele cu flori.Daca in perioada in care e cald afara florile din ghiveci fusesera puse in afara blocului, pe timpul…

ALIMNETE INTERZISE Ce alimente nu e bine sa incalzești in cuptorul cu microunde

21:00, 12.02.2024 - Cuptorul cu microunde poate fi un aparat extrem de util. Nu numai ca ajuta la reincalzirea alimentelor si bauturilor, dar poate fi folosit chiar si la gatit. The post ALIMNETE INTERZISE Ce alimente nu e bine sa incalzești in cuptorul cu microunde first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?