Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Narcisa a luat FOC! Gestul făcut de Beyonce de România în weekend a făcut-o să înnebunească! Ce-i transmite lui Guţă

Publicat:

Mai multe imagini cu Beyonce de Romania si Dana, fiica primei sotii a lui , au aparut pe Internet, ba chiar, se pare ca, Madalina a cunoscut-o si pe Mariana, prima nevasta a manelistului. Cand a aflat ca Beyonce a fost acceptata in familia artistului, Narcisa a luat foc.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO - Gestul lui Smiley fața de Gina Pistol, care a starnit furie pe internet: ”Ce gest badaran, vulgar. Nu-ți face deloc cinste”

16:05, 24.04.2024 - Smiley este considerat unul dintre baieții buni din industria muzicala din Romania, dar un gest facut recent i-a starnit pe fani, care l-au criticat. Cantarețul s-a filmat in momentul in care i-a dat o palma peste fund soției sale, Gina Pistol. Gestul s-a vrut unul amuzant, pentru tot clipul a fost…

Ciolacu le transmite un mesaj primarilor de orașe: Premierul declara 'razboi' decalajelor intre regiunile țarii

19:25, 15.04.2024 - Dezvoltarea comunitaților și imbunatațirea vieții oamenilor sunt prioritațile Guvernului, a transmis, luni, premierul Marcel Ciolacu, in cadrul Galei de sarbatorire a 30 de ani de activitate a Asociației Orașelor din Romania (AOR).

Xtra Night Show. Cum il descrie Cristina, actuala partenera, pe Nicolae Guța. Cum se ințelege femeia cu Mariana, mama primilor copii ai manelistului: "Lumea rea..." / VIDEO

01:00, 02.04.2024 - Invitata in platoul Xtra Night Show alaturi de tatal copiilor sai, Cristina, actuala partenera a lui Nicolae Guța l-a descris pe manelist. De asemenea, cantarețul a vorbit despre relație pe care o are soția lui cu Mariana, mama primilor sai copii.

Cu cine l-a inlocuit Madalina pe Nicolae Guța! Fosta iubita, cunoscuta și ”Beyonce de Romania” a uitat de manelist! / FOTO

21:15, 29.03.2024 - Liviu Guța și Madalina au trait o frumoasa poveste de dragoste, iar ea i-a calcat pe urme manelistului. Insa, relația lor a luat sfarșit, iar acum se pare ca cea numita ”Beyonce de Romania” are un nou iubit! Iata cu cine l-a inlocuit pe Nicolae Guța!

MAE: Romania condamna atacul terorist de la Moscova și transmite condoleanțe familiilor victimelor

16:45, 23.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe a transmis, sambata, condoleante familiilor victimelor atacului terorist de la Moscova, soldat cu moartea a peste 115 persoane, condamnand „ferm orice forma de terorism si toate atacurile impotriva civililor”.

Antena va transmite exclusiv Formula 1 in Romania in urmatorii 3 ani

14:15, 23.02.2024 - Antena este casa Formulei 1 in Romania pentru urmatorii 3 ani. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de posturile Antena1, Antena Stars si platforma AntenaPLAY.

Sus, in muzeu, pe stanga, e un zid…

13:30, 20.02.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Deși excentric, zidul reprezinta totuși punctul central al expoziției „Ecou Brancuși“ a lui Dan Perjovschi. Nu ne referim la vreunul dintre zidurile Muzeului Banatului Montan, acesta avand unele plasate poate chiar mai departe de axul cladirii, ci la „Zidul Brancuși“, așa cum l-a denumit…


Ce parere ai despre aceasta stire?