Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mărturia călugăriţei care a reuşit să fugă din biserica atacată în Franţa

Publicat:

Calugarita care a reusit sa fuga dupa ce a fost luata ostatica in biserica din Normandia a avut taria sa rememoreze clipele de groaza prin care a trecut. A facut doar declaratii audio; ii este teama sa isi arate chipul ca nu cumva sa devina tinta altor atacatori.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poveste demna de Hollywood: Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

02:05, 09.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, oteaza Mediafax.

Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

10:30, 08.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, potrivit mediafax.

Femeile, tot mai atrase de extrema dreapta - 'Marine Le Pen a reușit sa-și fidelizeze electoratul feminin'

07:00, 22.04.2024 - In timp ce femeile voteaza acum la fel de mult, daca nu mai mult, decat barbații in Europa, Franța se remarca prin atracția extremei drepte pentru unele dintre ele, arata Anja Durovic, cercetator in științe politice, intr-un interviu pentru Le Monde, cu ocazia implinirii a 80 de ani de la dreptul de…

Franța invita Rusia la ceremonia de aniversare a debarcarii aliaților in Normandia

17:35, 16.04.2024 - Rusia, dar nu și președintele Vladimir Putin, va fi invitata la ceremonia franceza din iunie, pentru a marca 80 de ani de la debarcarea din Normandia din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, au declarat marți organizatorii, potrivit France24.

Moartea stranie a unei tinere de 22 de ani: a pornit in cautare de stafii și a fost gasita intr-o biserica abandonata

10:05, 11.04.2024 - O cautare de stafii s-a terminat tragic pentru o tanara de doar 22 de ani din Franța, care a fost gasita moarta weekendul trecut intr-o biserica parasita din Valle d' Aosta, situata in nordul Italiei.

Un elev de 15 ani a MURIT dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore, in Franța

20:16, 05.04.2024 - Atacul, care s-a petrecut de joi, vine intr-un moment de tensiuni sporite in scolile franceze. La inceputul acestei saptamani, o adolescenta a fost bagata temporar in coma dupa ce a fost batuta in fata scolii sale din Montpellier, in sudul tarii. In respectivul caz, trei presupusi agresori au fost arestati…

O biserica din Paris, restaurata. De ce este importanta pentru Jocurile Olimpice

14:10, 04.04.2024 - Fatada restaurata a bisericii Madeleine din Paris, Franța, dupa mai bine de doi ani de lucrari, a fost dezvelita oficial. Cladirea va fi un loc de primire central in timpul Jocurilor Olimpice. Arhitectul Thomas Gaudig a explicat ca proiectul, care a costat aproximativ 10 milioane de euro, a permis o…


Ce parere ai despre aceasta stire?