Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lady Gaga a implinit 27 de ani! Maniera inedita in care a ales sa isi sarbatoreasca ziua de nastere

Publicat:

a implinit  27 de ani si cu aceasta ocazie apropiatii o ajuta sa aiba parte de o petrecere reusita. Nu va asteptati sa aiba o tematica extravaganta, pentru ca petrecerea este un ceai dansant in stilul din "Alice in ".



Artista are o adevarata pasiune pentru ceai si seturi de ceai, acestea fiind nelipsit in turnee. Daca aceste seturi sunt si vintage, cu atat mai bine, Gaga le adora. Cantareata a introdus de-a lungul timpului elemente inspirate din delicatetea portelanului in outfit-urile sale.

Citeste articolul mai departe pe mtv.ro…  

Sursa articol: mtv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Breaking - Celebrul transgender Naomi a murit: In cinci zile urma sa iși sarbatoreasca ziua de naștere

08:20, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre Antonela, o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Sarbatoare in familia Alinei Eremia. Ce urare i-a facut artistei mamei sale, cu ocazia zilei de naștere / FOTO

21:41, 14.04.2024 - Alina Eremia o sarbatorește pe mama sa, Daniela. Cantareața a moștenit atat frumusețea, cat și talentul muzical de la cea care i-a dat viața, iar relația dintre ele este una apropiata. Pentru a marca ziua de naștere și in mediul online, artista i-a transmis un mesaj important, alaturi de o fotografie…

Antonia iși sarbatorește ziua de naștere. Artista a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Ce urare i-a facut Alex Velea / FOTO

11:05, 12.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Alex Velea și asta pentru ca partenera lui de viața iși sarbatorește ziua de naștere. Antonia a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Iata ce urare speciala i-a facut iubitul ei!

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Știrile Antena Stars. Maria Constantin iși sarbatorește ziua de naștere. Ce planuri are cantareața pentru aniversare: ”Sunt un om implinit” / VIDEO

16:41, 12.03.2024 - Maria Constantin implinește 37 de ani și traiește o perioada frumoasa in viața sa. Cantareața nu are niciun plan pentru ziua sa de naștere, preferand sa ramana acasa, impreuna cu iubitul ei, Robert Stoica, sa se recupereze dupa evenimentele anterioare pe care le-a avut.

Ce mesaj i-a transmis Lino Golden logodnicei sale de ziua ei de naștere. Delia a primit o urare inedita de la alt cantareț | VIDEO

20:10, 10.03.2024 - Delia, logodnica lui Linon Golden și-a sarbatorit ziua de naștere, iar cantarețul s-a asigurat ca este primul care ii face urarile. La ce coleg de breasla a apelat pentru a-i face o surpriza partenerei sale.

Colibri, colaborare cu Universitatea de Arte din Targu Mures si planuri mari pentru Puppets 2024

05:15, 07.03.2024 - Teatrul pentru Copii si Tineret “Colibri” a inceput noul an in forta. Echipa a anuntat zilele trecute tema editiei 2024 a indragitului festival de animatie stradala “Puppets Occupy Street”. Teatrul demareaza si un proiect nou, in colaborare cu Universitatea de Arte din Targu Mures. Aplicatiile pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?