Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LOVITURĂ PENTRU KOVESI! Există un DOCUMENT-CHEIE care O VIZEAZĂ PE ŞEFA DNA. Procurorul General, Augustin Lazăr, trebuie să ia o decizie istorică

Publicat:

Jurnalistii site-ului luju.ro anunta ca membrii Comisiei parlamentare de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009 i-au cerut , , sa transmita la Parlament o copie a dosarului "Sufrageria lui Oprea", clasat de procurorii PICCJ dupa doua luni de verificari.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

CNSC, decizie care vizeaza DGASPC: Snow Clean SRL continua sa castige contracte la institutiile subordonate Consiliului Judetean Constanta! (DOCUMENT)

17:06, 18.04.2024 - Procedura privind incheierea acordului cadru, pentru servicii de spalatorie si curatatorie uscata la nivelul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, institutie subordonata Consiliului Judetean Constanta a fost contestata la CNSC Contestatia celor de la Cleanamp; Wash…

Decizie menținuta - Dinamo și UTA, fara fani pe propriul teren pana la finalul play-out-ului

16:05, 09.04.2024 - Comisia de Recurs din cadrul Federației Romane de Fotbal a respins apelurile gruparilor Dinamo si UTA Arad la decizia Comisiei de Disciplina privind suspendarile de la meciul direct din 8 martie.

Stamate vine cu precizari in scandalul ce-l vizeaza pe presedintele Pre-Vetting

08:40, 29.03.2024 - Ex-președinta Comisiei juridice numiri și imunitați, Olesea Stamate, a venit cu mai multe precizari in scandalul ce-l vizeaza pe presedintele Pre-Vetting, Herman Von Hebel. Deputata PAS afirma ca nu a oferit niciun comentariu inainte de publicarea investigației, dar deja dupa ce articolul a aparut in…

Dezastru! UTA, pedepsita sa joace fara spectatori pana la finalul campionatului

18:10, 27.03.2024 - Decizie care pare scapata de sub control a Comisiei de Disciplina a FRF. Aceasta efectiv nu a avut mila și a pedepsit gruparea aradeana UTA... The post Dezastru! UTA, pedepsita sa joace fara spectatori pana la finalul campionatului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Marcel Ciolacu, ironii cu jurnaliștii, dupa sondajele care il dau pe Piedone primar al Capitalei/ VIDEO

15:35, 27.03.2024 - Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost intrebat despre sondajele aparute in spațiul public, care il dau pe Cristian Popescu Piedone principal favorit la Primaria Capitalei, iar pe Catalin Cirstoiu doar pe locul 3. Marcel Ciolacu a raspuns ironic și a spus ca in cazul asta mai bine nu mai organizam…

„O decizie istorica”: UE vrea sa puna capat plasticului de unica folosința in restaurante

09:20, 05.03.2024 - UE a convenit luni sa faca toate ambalajele reciclabile pana in 2030 și sa interzica recipientele de plastic de unica folosința in restaurante, limitand in același timp PFAS („poluanți eterni”), masuri insoțite de derogari greu de obținut, scrie AFP, potrivit hotnews.ro .

Decizie istorica: BOR pledeaza pentru constiturea Bisericii Ortodoxe Romane din Ucraina

17:55, 03.03.2024 - In cadrul Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, de joi, 29 februarie, s-a decis susținerea inființarii Bisericii Ortodoxe Romane din Ucraina, care va fi subordonata Patriarhiei Romane.

DECIZIE ISTORICA Tamas Sulyok, noul președinte al Ungariei

20:20, 26.02.2024 - Ungaria, care a pierdut-o pe emblematica presedinta Katalin Novak dupa ce aceasta a acordat o gratiere intr-un scandal de abuz asupra copiilor, i-a ales luni, 26 februarie 2024, The post DECIZIE ISTORICA Tamas Sulyok, noul președinte al Ungariei first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?