Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ion Cristoiu profețește: momentul în care va fi EXECUTAT Liviu Dragnea

Publicat:

lanseaza o ipoteza inedita și susține ca președintele PSD, , a fost salvat de Sistem, cel care a dictat reluarea procesului de la ICCJ. Cristoiu susține ca Dragnea a fost salvat pentru ca nu s-a gasit un inlocuitor al sau la conducerea PSD, insa in momentul in care acesta va fi gasit, președintele PSD va fi executat in cel mai scurt timp.

Citește și: Un celebru comentator sportiv PLEACA de la : a comentat doua finale de

”Reluarea de la zero a cercetarii judecatorești nu inseamna doar aminarea cu un an, daca nu chiar…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xi Jinping sustine ca UE si China trebuie sa-si consolideze 'coordonarea strategica' si 'sa ramana partenere'

14:50, 06.05.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping a pledat luni, la Paris, ca tara sa si Uniunea Europeana sa-si consolideze "coordonarea strategica" si sa ramana "partenere", in pofida diferendurilor multiple, de la comert la Ucraina, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Champions League: Bayern Munchen vs Arsenal - Echilibru pe Allianz Arena

09:05, 17.04.2024 - Bayern Munchen - Arsenal, meci contand pentru mansa a doua a sferturilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 17 aprilie, de la ora 22:00, pe Allianz Arena, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

Champions League: Borussia Dortmund vs Atletico Madrid - Totul pentru „careul de asi”

09:45, 16.04.2024 - Borussia Dortmund - Atletico Madrid, meci contand pentru mansa a doua a sferturilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 16 aprilie, de la ora 22:00, pe Westfalenstadion, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

Azi aflam sferturile Champions League și tabloul pana in finala

10:50, 15.03.2024 - Tragerea la sorți a sferturilor Champions League are loc azi, de la ora 13:00, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport, Orange Sport 1 și Digi Sport 1, dar și pe site-ul UEFA.com. Cele 8 echipe ramase in competiție: Real Madrid, Manchester City, Bayern Munchen, PSG, Arsenal, Barcelona, Dortmund,…

Champions League: Atletico Madrid vs Inter - Milanezii, de neoprit

10:05, 13.03.2024 - Atletico Madrid - Inter, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 13 martie, de la ora 22:00, pe Wanda Metropolitano, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Analistul Radu Magdin. Iohannis ar tinti, de fapt, alta functie

06:45, 13.03.2024 - Analistul politic Radu Magdin a opinat marti ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a intra in cursa pentru functia de secretar general al NATO reprezinta un lucru benefic pentru viitorul politic al acestuia si pentru Romania, dar a atras atentia ca aceasta candidatura din punct de vedere al proceselor…

Ciuca: „Voi susține intotdeauna un candidat PNL la prezidențiale!”

08:30, 13.02.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat luni seara ca Partidul National Liberal nu poate sa nu aiba propriul candidat la alegerile prezidentiale, el subliniind ca intotdeauna va sustine un candidat din partea PNL. „Partidul National Liberal nu poate sa nu aiba un candidat la alegerile prezidentiale,…

Champions League: Copenhaga vs Manchester City - Miza pe campioana Europei

08:25, 13.02.2024 - Copenhaga - Manchester City, meci contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 13 februarie, de la ora 22:00, pe Parken Stadion, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.


Ce parere ai despre aceasta stire?