Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INCIDENT BIZAR în spaţiu! Ce au făcut patru prieteni care au ajuns vedete pe Internet (VIDEO)

Publicat:

Patru prieteni din au devenit vedete pe Internet dupa ce au reusit sa lanseze o bucata de friptura de la restaurantul lor preferat in spatiu, scrie rtv.net.

Clipul bizar, care a fost postat recent pe Internet, arata cum o pulpa de miel la gratar a fost lansata in spatiu cu ajutorul unui balon umplut cu heliu. Mai mult, alaturi de balon a fost atasata si o camera video pentru a filma intreg evenimentul.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Dupa ce i-au luat sloganul, i-au plagiat clipul electoral și i-au copiat temele de campanie, vor liberalii sa fie… Gabriel Zetea?

12:35, 24.04.2024 - Știți cum se zice: cand se intampla, se intampla, adica cu dragostea, bate-o vina! In general, lucrurile sunt conforme, cu ecuație in doua variabile… Nu și la baeții de la PNL Maramureș… La domniile lor, binomul indragostelii este un haos de trairi, ce-i face sa sara din planuri oarecare, in alte planuri…

Un roman din Anglia și-a pus lacat pe dulapul din bucatarie. Situația a starnit un val de comentarii pe internet

14:20, 20.04.2024 - Foarte mulți romanii locuiesc in case comune in Marea Britanie. De multe ori, viața la comun vine cu provocari neașteptate, cum ar fi nevoia de a-ți inchide cu lacat dulapul de la bucatarie, pentru a nu risca sa ramai fara mancare. Situația nu e singulara.

Incident bizar, la o lansare de candidat. Declarația cu care un lider PSD a șocat audiența: Romania condusa de Ciolacu se prabușește!

12:40, 12.04.2024 - ”E bine ca mai puteți rade! Intr-o țara care se prabușește, și rasul e un artificiu care ne da optimismul necesar!”, le-a spus colegilor Ion Minzina.Jurnaliștii de la semnal-ag.ro noteaza insa ca, in ultimele trei mandate PSD, Argeșul s-a prabușit patru locuri in topul economic al județelor țarii. 

Un britanic și-a omorat soția și a taiat-o in 224 de bucați. A cautat pe internet cum sa scape de cadavru

21:05, 08.04.2024 - Nicholas Metson, in varsta de 28 de ani, din Marea Britanie, a fost condamnat la inchisoare pe viața, dupa ce și-a ucis soția in luna martie a anului trecut. El a recunoscut ca a injunghiat-o pe femeie de patru ori inainte de a-i taia trupul in bucațele, relateza Sky News. 

Batalia pentru Primaria Capitalei, motiv de gluma pentru Florin Piersic Jr: „Așa se rezolva problemele cu paine și circ”

10:35, 05.04.2024 - Florin Piersic Jr. a facut un pamflet pe internet pe baza alegerilor locale pentru Primaria Capitalei. In imagini se vede ca acesta suna un politician și anunța ca dorește sa candideze la Primaria București.Clipul a devenit in scurt timp viral pe internet.Fiul celebrului actor clujean Florin Piersic…

VIDEO. Un robot va fi trimis in spațiu ca sa faca curațenie pe orbita Pamantului

07:06, 25.03.2024 - O companie din Marea Britanie a prezentat o varianta moderna a celebrului roboțel din filmul animat Wall-E. Noul model, mai puțin simpatic decat cel de la Hollywood, va curața orbita terestra de deșeurile adunate in ultimele decenii.

(video) Incident șocant in SUA: Un balon cu aer cald s-a lovit de o linie electrica. Cei 3 oameni aflați la bord, aruncați la pamant

11:21, 22.03.2024 - Imagini șocante au fost surprinse in Minnesota. Un balon cu aer cald s-a prabușit dupa ce a lovit o linie electrica, iar cei trei oameni, un pilot și doi pasageri, au fost aruncați la pamant, scrie digi24.ro .

Miniștrii de Externe din G7 discuta despre restricțiile din spațiu 

23:25, 17.02.2024 - Miniștrii de Externe ai țarilor G7 (Marea Britanie, Germania, Italia, Canada, Franța, Japonia, Franța și SUA) au discutat, in cadrul Conferinței de Securitate de la Munchen, despre restricțiile in domeniul spațial, din cauza unor rapoarte privind posibile inițiative ale Rusiei. Despre aceasta a declarat…


Ce parere ai despre aceasta stire?