Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hublou: Un destin frumos împlinit

Publicat:

Avand multe drumuri de facut in ultima perioada, pentru ca toamna este plina de festivaluri teatrale, n-am avut cum sa fiu prezenta la unele evenimente din urbea noastra, dar recuperez cumva, mai ales cand este vorba despre lansari de carte. Carțile raman și ajung astfel la ele. Asta e marele caștig, dintotdeauna al scrisului. Am […] : Un destin frumos implinit apare prima data in Deșteptarea- .

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Mobilizare impresionanta la Santimbru: Copii și mamici au lucrat cot la cot cu angajații primariei și voluntari pentru amenajarea parculețului de joaca din Santimbru Fabrica. ”Am facut mai frumos, IMPREUNA!”

19:40, 30.04.2024 - FOTO Mobilizare impresionanta la Santimbru: Copii și mamici au lucrat cot la cot cu angajații primariei și voluntari pentru amenajarea parculețului de joaca din Santimbru Fabrica. ”Am facut mai frumos, IMPREUNA!” Mobilizare impresionanta la Santimbru: Copii și mamici au lucrat cot la cot cu angajații…

Marton Fucsovics este noul campion la Țiriac Open! » „Am fost puternic și chiar mi-am dorit sa caștig acest turneu” + „Trofeul e frumos, va sta in mijlocul livingului meu”

19:55, 21.04.2024 - Ungurul Marton Fucsovics, 32 de ani, 82 ATP, s-a impus in ultimul act al turneului bucureștean, dupa 6-4, 7-5 cu argentinianul Mariano Navone, 23 de ani, cucerind al doilea trofeu al carierei la capatul unui meci pasionant de doua ore și 6 minute. Ultima zi de la Țiriac Open 2024 l-a desemnat pe noul…

Topul surpriza in care apare Denise Rifai. Vedeta TV radiaza de fericire: “Am primit un cadou foarte frumos și neașteptat”

13:15, 08.04.2024 - Daca in trecut celebra jurnalista era extrem de radicala și dura, se pare ca asta i-a adus și notorietate, astfel ca azi nu ne mai surpinde topul surpriza in care apare Denise Rifai, iar vedeta TV radiaza de fericire, dupa aflarea veștilor. Denise Rifai, de la economist, la jurnalist cu notorietate…

Apa alcalina – secretul unui par frumos și sanatos

00:50, 22.03.2024 - Fiecare par are povestea sa, iar ingrijirea corecta poate face o diferența semnificativa in ceea ce privește aspectul și sanatatea. Cu toții ne dorim un par frumos, sanatos și stralucitor… Articolul Apa alcalina – secretul unui par frumos și sanatos apare prima data in Stiri Gorj .

Cum a aflat fiul Ilincai Vandici despre divort. Vedeta de la Kanal D, dezvaluiri neasteptate: „Ce poate fi mai frumos de atat?”

00:15, 08.03.2024 - Ilinca Vandici a dezvaluit pentru prima data in spațiul public cum a decurs divorțul dintre ea și Andrei Neacșu pentru fiul lor, Zian. Prezentatoarea TV de la Kanal D a vorbit fara perdea despre durerea resimțita de micuțul baiat. A apelat la ajutorul unui specialist și a acționat intocmai cum i s-a…

Mihai Covaliu (COSR): Ar fi un vis implinit ca Halep sa ajunga la JO de la Paris si sa castige o medalie

14:50, 06.03.2024 - Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Mihai Covaliu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, ca ar fi un vis implinit ca jucatoarea de tenis Simona Halep sa participe la Jocurile Olimpice de la Paris si sa castige o medalie.

Știrile Antena Stars. Cine este singura romanca ce a participat la premiile BAFTA 2024. Cum s-a simțit la marele eveniment: ”A fost foarte frumos” / VIDEO

17:51, 19.02.2024 - Andreea Cristea se bucura de mult succes și este cunoscuta la nivel internațional. Locuiește in Londra de mai mulți ani, este influencer, model și blogger de moda. A participat la premiile BAFTA, unde a eclipsat numeroase vedete cu ținuta sa impresionanta.

Zi de sarbatoare in familia lui Puya! Soția lui, Melinda Gardescu a implinit 35 de ani! Joaquin Bonilla și-a aniversat ziua alaturi de ea / VIDEO

13:16, 18.02.2024 - A fost o zi speciala in familia lui Puya! Melinda Gardescu și-a aniversat ziua de naștere, alaturi de Joaquin Bonilla și au fost inconjurați de o mulțime de prieteni apropiați. Cei doi au organizat o petrecere frumoasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?